Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Remišová to povedala na plné ústa: Toto talianske manželstvo Matoviča a Sulíka sa musí zmeniť, pýta si rady!

Veronika Remišová tiež povedala svoje ku vzťahu Sulíka s Matovičom. Zobraziť galériu (3)
Veronika Remišová tiež povedala svoje ku vzťahu Sulíka s Matovičom. (Zdroj: Topky/Maarty, Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Už to ďalej nemohla počúvať a musela do celej situácie zasiahnuť. Reč je o vicepremiérke pre regionálny rozvoj, investície a informatizáciu Veronike Remišovej (Za ľudí). Tá sa totiž po prestrelkách medzi šéfmi koaličných OĽaNO a SaS už nedokáže len tak nečinne prizerať a povedala svoje. Vzťah premiéra Igora Matoviča a Richarda Sulíka prirovnala k talianskemu manželstvu.

Remišová takto označila ich vzťah hneď po tom, ako prišlo na medializáciu nahrávky z vlády. "Už je naozaj únavné neustále riešiť konflikt medzi OĽaNO a SaS a ich talianske manželstvo," uviedla v statuse na sociálnej sieti Remišová.

To isté dookola

Vicepremiérku aktuálna situácia nielen že mrzí, ale už aj unavuje. "Na vláde, na koaličnej rade, v parlamente, v médiách. Kto, kedy, ako čo povedal, kto bol prvý, či reakcia bola primeraná alebo nie... A tak stále dokola. Na vláde ja i ministerka spravodlivosti Mária Kolíková riešime agendu, za ktorú sme zodpovedné, a plníme sľuby, ktoré sme dali voličom," vysvetľuje vicepremiérka.

Veronika Remišová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Priame rezorty strana nemá, no má vraj riešenia

Remišová hovorí, že v prípade koronakrízy síce strana Za ľudí nemá priamo zodpovedné riadiace rezorty, no nikdy vraj nemlčia. "Prinášame návrhy a riešenia. Pred tým, ako zaujmeme náš postoj, chceme poznať všetky fakty. Veľmi pozorne počúvame odborníkov a som presvedčená, že pri rozhodovaní treba vždy vziať do úvahy ich návrhy," dodáva Remišová.

Úsilie údajne zatienil konflikt lídrov koalície

"Ale toto všetko zaniká v konflikte medzi našimi partnermi, médiá prirodzene viac zaujímajú ich hádky. Stokrát som sa im snažila dohovoriť. Neviete poradiť, ako tých dvoch pánov upokojiť?" uzavrela.

Remišová to povedala na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Veronika Remišová)

Viac o téme: VládaKonflikt Igor MatovičRichard SulíkVeronika Remišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu