Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS Desivé video z nitrianskej stanice: Kvôli rúšku sa spustili bitka a kopance!

Šokujúce zábery z kamery v čakárni. Zobraziť galériu (2)
Šokujúce zábery z kamery v čakárni. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA - To, čo sa odohralo v čakárni na autobusovej stanici v Nitre nemá obdoby. Hoci aj v tomto prípade hrá istú rolu aktuálna pandémia nového koronavírusu, nie je tým hlavným dôvodom na znepokojenie. Ide o rúška, ktoré sú v súčasnosti vnímané ako hlavná ochrana pred vírusom ako takým. Niektorým ľuďom prekáža, ak ich ostatní nemajú a zvyknú na to upozorniť. Jednému z nich sa to však stalo takmer osudným.

Ostrý prípad sa týka muža (49), ktorý ostatných dvoch v priestoroch interiérovej čakárne na autobusovej stanici v Nitre upozornil na to, že nemajú rúško. "V prípade, ktorý je zachytený na našom videu 49-ročný muž upozornil dvojicu mužov na nitrianskej autobusovej stanici práve na rúško," popisuje polícia incident na svojom Facebooku.  

Upozornenie! Video nie je vhodné pre maloletých a ľudí slabšej povahy.

Prišli päste a kopance

Po tom to však prišlo a muž za svoje slová dostal od jedného z protestujúcich bolestivú odpoveď. "Po krátkej slovnej výmene ho jeden z mladíkov začal biť a kopať. Zatiaľ sú to pre nás neznáme osoby," píše polícia, ktorá verejnosť prosí, aby sa zo záberov pokúsili dotyčných mužov identifikovať.

"Informácie k totožnosti osôb na záberoch, ich pohyb, alebo pobyt je možné nahlásiť polícii na t.č. 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení," pripomína polícia.

Muž, po ktorom polícia pátra
Zobraziť galériu (2)
Muž, po ktorom polícia pátra  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Viac o téme: ČakáreňRúškoKonflikt útok Nitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu