Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nepoučiteľná! Vodička (29) si zo zákona spravila trhací kalendár: FOTO Skončila vo väzbe

Nepoučiteľná vodička skončila vo väzbe Zobraziť galériu (2)
Nepoučiteľná vodička skončila vo väzbe (Zdroj: FB/Polícia SR)

ŽIAR NAD HRONOM – Diaľničiari zastavili a následne zadržali 29-ročnú vodičku audi, ktorá nemala za volantom čo hľadať. Nielenže porušila uložený zákaz šoférovania, ale bola aj opitá. V súčasnosti už čelí obvineniu a je vo väzbe.

Diaľničná polícia v Žiari nad Hronom zastavila vodičku audi, ktorá šla po diaľnici R1 v smere Žarnovica – Žiar nad Hronom prirýchlo. V úseku, kde je maximálna povolená rýchlosť 130 km/h, jazdila rýchlosťou 157 km/h.

Hrozivá štatistika z Bratislavského kraja: Pri nehodách od začiatku roka zomrelo až 19 ľudí

Muži zákona počas skúšky na alkohol zistili, že dievčina má v dychu 0,44 promile. Navyše sa ukázalo, šoférovala bez vodičáku. „Vodička viedla auto aj napriek tomu, že má od 24. novembra uložený trest zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na 30 mesiacov,“ spresnila polícia.

Nepoučiteľná! Vodička (29) si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Na rováši má toho viac

Nepoučiteľnú šoférku zastavila policajná hliadka aj v polovici októbra vo Zvolene, kedy nafúkala 0,65 promile alkoholu. Okrem toho vzniklo podozrenie, že šoférovala aj pod vplyvom inej návykovej látky. U dievčiny bol preto nariadený odber biologického materiálu. Keďže už vtedy jazdila v zákaze činnosti, zvolenská polícia ju obvinila z marenia výkonu úradného rozhodnutia. Následne sa ukázal pozitívny test na drogy. „Prípad je v štádiu vyšetrovania,“ doplnili ochrancovia zákona.

Za posledné obdobie ale takýchto trestov dostala viac. Začiatkom októbra bola podľa polície obvinená z marenia výkonu úradného rozhodnutia, dostala trest zákaz šoférovať na 18 mesiacov a podmienku. Začiatkom septembra dostala trest zákaz šoférovať na 20 mesiacov.

Mladá žena už sedí vo väzbe. „Poverený príslušník obvinenú ženu umiestnil do policajnej cely, spracoval podnet na jej vzatie do väzby a sudca okresného súdu rozhodol o jej väzobnom stíhaní,“ doložila polícia.

Viac o téme: PolíciaAlkoholVodičTrestDrogyRýchlosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu