Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bývalý poslanec KDH sa pustil do sestričky ošetrujúcej Kollára: Hlina ho v momente uzemnil, je to urážka!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar, TASR - Martin Baumann)

BRATISLAVA - Brat skúseného politika a tváre z Nežnej revolúcie Františka Mikloška Jozef Mikloško sa na politickej scéne už neukázal dlhšie. Naposledy bol Jozef Mikloško do parlamentu zvolený ešte v roku 2012 ako opozičný poslanec za KDH. Dnes sa angažuje aj na sociálnej sieti, no jeho názory rýchlo skritizoval bývalý šéf Kresťanských demokratov Alojz Hlina. Všetko pritom rozpútala téma čaju a sestier v nemocnici, kde bol hospitalizovaný predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina).

Sestru by vraj v momente vyhodil

Jozef Mikloško sa venoval práve tejto kauze s tým, že spomínanú sestričku, ktorá Kollárovi odmietla priniesť čas, by na vlastnom mieste ihneď vyhodil. "Kollár je jedným z najvyšších ústavných činiteľov, ktorý bol demokraticky zvolený. Nie som jeho sympatizant, ale mu patria preto, aj bez choroby, privilégia, ktoré ostatní ľudia nemajú. Ak ich zvolia, budú ich mať," myslí si Mikloško.

Bývalý poslanec KDH sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Jozef Mikloško)

Ten sa okrem iného netají, že zdieľa príspevky z kontroverzného portálu Hlavné správy. Toto všetko mu ale rýchlo spočítal bývalý predseda KDH Hlina.

Je to urážka, tvrdí Hlina

Hlina si zaspomínal na snem KDH, kde už nebol znovuzvolený za predsedu strany. "Pán Jozef Mikloško vystúpil na sneme KDH a povedal niečo v tom zmysle, že sa hanbí za moje vystupovanie a tŕpol vždy, keď som išiel niekde vystupovať," začal Hlina, ktorý opätoval Mikloškovi status na sociálnej sieti Facebook.

Alojz Hlina
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/Alexandra Čunderlíková)

Hlina sa zastal sestier

"Jeho rodinná klika urobila na sneme čo sa dalo, aby "hlas toho nevzdelaného plebejca zo zapadákova" už nerozptyľoval ich múdry hlas v strane," myslí si Hlina, ktorý následne prešiel na tému zdravotných sestier, ktorej sa Mikloško v statuse venoval. "Moja teta robí celý život zdravotnú sestru, moja sesternica robí zdravotnú sestru. Sú to vzácni, dobrí ľudia, nie preto, že sú moja rodina, ale preto, že robiť zdravotnú sestru je poslanie a oni k tej práci tak pristupujú. Nezaslúžia si, aby ich a aj iné sestry z práce vyhadzoval Mikloško za to, že sa neplazia pred Kollárom," vyhlásil Hlina.

"To, čo napísal J. Mikloško je neskutočna hanba a urážka ťažko pracujúcich ľudí. Fuj," uzavrel tému.

Bývalý poslanec KDH sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Alojz Hlina)

Viac o téme: KDHAlojz HlinaJozef Mikloško
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu