Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

PRÁVE TERAZ Výbuch plynového kotla v Ružinove: FOTO O prípade informoval sám starosta

Hasiči zasahovali na mieste výbuchu. Zobraziť galériu (2)
Hasiči zasahovali na mieste výbuchu. (Zdroj: Facebook/Martin Chren - starosta Ružinova)

BRATISLAVA - Ružinovský starosta Martin Chren dnes večer informoval o vážnom prípade výbuchu plynového kotla v jednom z rodinných domov v Ružinove. Následky sú hrôzostrašné a sám Chren pripomína, že kontrola plynového kotla by nemala byť otázka na dlhé obdobie.

K nešťastiu malo prísť na Edisonovej ulici v Bratislave. "Dnes večer vybuchol plynový kotol v staršom rodinnom dome. Zasahovali hasiči z Nového Mesta, z krízového riadenia privolali aj nás, keďže zranená staršia pani žije sama - s dočasným ubytovaní však pomôžu v prvom rade dobrí susedia. Ohrozená je statika domu, najmenej jedna stena bude musieť byť zbúraná a postavená odznova," pripomína Chren v príspevku na sociálnej sieti, kde priložil aj fotografiu z miesta nehody.

PRÁVE TERAZ Výbuch plynového
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Martin Chren - starosta Ružinova)

Pripomína pravidelnú kontrolu kotla

Chren pripomína obyvateľom, aby nezabúdali na kontrolu. "Náčelník našich ružinovských hasičov, Nikolaj Gečevský, ma požiadal, aby som zvlášť v tomto zimnom období upozornil na to, že je naozaj potrebné nechať si skontrolovať svoj plynový kotol. Únik plynu je veľmi nebezpečná vec, dnes to dopadlo ešte relatívne dobre, bez straty na životoch," varoval Chren.

Viac o téme: Plynový kotolVýbuchRužinovMartin ChrenEdisonova ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu