Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Obvinená sudkyňa zutekala z nitrianskej NAKA: VIDEO Že sa nehanbíte, odkazovala novinárom

Katarína Bartalská Zobraziť galériu (2)
Katarína Bartalská (Zdroj: Jan Zemiar)

NITRA - V stredu bolo na nitrianskej pobočke NAKA opäť rušno! Od rána tam totiž privážali ďalších zadržaných sudcov, väzobne stíhanú Moniku Jankovskú, Richarda Molnára a medzi zadržanými bol aj milionár Zoroslav Kollár. Všetko sa to udialo v rámci akcie VÍCHRICA, ktorá bola pokračovaním akcie BÚRKA z marca tohto roka.

Katarína Bartalská (Zdroj: Maarty)

Po niekoľkých hodinách, poča ktorých sudcov a sudkyne, vrátane advokáta a podnikateľa Zoroslava Kollára vypočúvali, sudkyne Katarínu Bartalskú a Otíliu Dolákovú prepustili. Stíhané budú na slobode. Obidve doslova zutekali pred novinármi a na otázky im odmietli odpovedať ako ony, tak aj ich právni zástupcovia. 

Búrka sa zmenila na VÍCHRICU! Na NAKA vypočúvajú sudcov aj známeho milionára: VIDEO Takto ich privážali

Katarína Bartalská
Zobraziť galériu (2)
Katarína Bartalská  (Zdroj: Jan Zemiar)

"Nehanbíte sa?" pýtala sa obvinená sudkyňa Katarína Bartalská novinárov, keď utekala z budovy nitirianskej NAKA. "Dajte nám pokoj," nechal sa počuť advokát Kataríny Bartalskej. Tá je známa aj tým, že bola partnerkou bývalého šéfa Slovenskej informačnej služby Jána Valka, ktorý bol blízkym spolupracovníkom expremiéra Roberta Fica. Bartalská s ním má dve deti. Bartalská bola podpredsedníčkou Okresného súdu Bratislava I. 

Ona, aj ostatní sudcovia spáchanie skutkov, ktoré sa im kladú za vinu popierajú. Prevažne ide o zasahovanie do nezávislosti súdov či korupciu.

 

Viac o téme: NitraBúrkaNAKAVíchricaMonika Jankovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu