Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Autentické VIDEO z Bratislavy: Vodič sa hral na policajta, neuveriteľné, čím všetkým sa vybavil!

Kuriózny prípad v Bratislave
Kuriózny prípad v Bratislave (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Šofér sa chcel v uliciach hlavného mesta hrať na policajta. Podľa ochrancov zákona si totiž svoje auto vybavil výstražným zariadením aj nálepkou Ministerstva vnútra SR.

Bratislavskí policajti na sociálnej sieti ukázali video, ktoré zachytáva vodiča z okresu Trebišov, ktorý chcel využívať právo prednostnej jazdy. Svoje auto si vybavil výstražným zariadením aj nálepkou rezortu vnútra. „Takto vybavený si vynucoval od ostatných vodičov prednosť,“ uviedli muži zákona.

Trnavskí PMJ-čkári v noci naháňali mladíka na škodovke: VIDEO Padli aj varovné výstrely!

Vodič na seba však upozornil nielen nedovolenými "majákmi", ale aj rýchlou jazdou. „Na Bratskej ulici v Bratislave smerom na Most Lafranconi prekročil rýchlosť o 22 km/h,“ informovali policajti, ktorí vodiča zastavili a podrobili kontrole.

Lustráciou v policajných evidenciách policajti zistili, že auto nie je služobným vozidlom ministerstva vnútra a vodič nie je oprávnený na používanie zariadenia, ktoré je ustanovené pre vozidlá s právom prednostnej jazdy. „Na základe zistených informácií policajti vodičovi ďalšiu jazdu zakázali, zadržali mu vodičský preukaz a zaistili zvláštne výstražné svetlo,“ dodala k prípadu polícia.

Viac o téme: PolíciaVodičRýchlosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu