Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďuriš Nicholsonová sa pustila do Kollára: FOTO Totálny výsmech! Vládna limuzína ako taxík?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Len niekoľko dní po ťažkej autonehode, pri ktorej sa zranil aj predseda parlamentu Boris Kollár, obletela Slovensko informácia, že misska, ktorá sa s ním vo vládnej limuzíne viezla v čase zákazu vychádzania, išla do lekárne.

Okamžite po týchto slovách zaplavili internet vtipné odkazy a obrázky. "V sobotu ma Boris bral do lekárne, liečim sa na tetániu a lieky a vitamínové doplnky, ktoré užívam, v Dunajskej Lužnej, kde momentálne žijem, nemajú. Keďže sa vracal od syna z Mostu pri Bratislave cez Dunajskú Lužnú, tak ma po ceste zobral,“ povedala Miroslava Fabušová pre ženský web. Pre céčko ju teda mal viezť samotný predseda parlamentu vo vládnej limuzíne, čo vtipne okomentovala aj Lucia Ďuriš Nicholsonová. 

Dopravná nehoda Borisa Kollára: V limuzíne s ním bola bývalá finalistka Miss, skončila na JIS-ke!

"Of course. A vládna limuzína is the new BOLT. V obzvlášť závažných situáciach priletí aj vládny špeciál, ale len v rámci okresu. Of course," napísala Nicholsonová pod príspevkom na satirickej stránke Zomri. 

Lucia Ďuriš Nicholsonová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Zomri)

 

Predseda parlamentu Boris Kollár mal v sobotu podvečer nehodu, po ktorej utrpel zranenie krčnej chrbtice. Kollár v utorok absolvoval operáciu, ktorá prebehla úspešne. Okrem neho sa zranili aj dvaja členovia ochranky, v aute sa viezla aj známa misska. O Kollárovom zdravotnom stave informovala jeho hovorkyňa Michaela Jurcová.

"Predseda Národnej rady Slovenskej republiky p. Boris Kollár dnes absolvoval operáciu, ktorá prebehla úspešne," uviedla. Kollár utrpel zranenie a bol prebezený do nemocnice. Má zlomený druhý krčný stavec, liečba a zotavenie bude trvať niekoľko týždňov.

Viac o téme: NehodaLimuzínaBoris KollárLucia Ďuriš Nicholsonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu