Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najnovší PRIESKUM ohromil: Katastrofálny výsledok pre Matoviča, najviac ľudia veria Sulíkovi

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Najnovší prieskum agentúry Focus priniesol naozaj zaujímavé výsledky, ktoré viacerých politikov zrejme príliš nepotešia. Najhoršie v tomto smere dopadol samotný premiér, naopak, najviac ľudia dôverujú ministrovi hospodárstva Richardovi Sulíkovi.

Televízia Markíza v dnešnej politickej diskusii odhalila výsledky prieskumu, ktorý pre ňu urobila agentúra Focus. Bol robený v období od 7. do 15.10 na vzorke viac ako tisíc respondentov. Vyplýva z neho, že najdôveryhodnejším politikom je minister hospodárstva Richard Sulík z SaS (47,4 percenta), na druhom mieste ho tesne nasleduje minister životného prostredia Ján Budaj z OĽaNO (46,4 percenta), tretia skončila ministerka spravodlivosti Mária Kolíková zo strany Za ľudí (44,8 percenta). 

Najnovší PRIESKUM ohromil: Katastrofálny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Čo sa týka nedôvery, tam pomerne jasne zvíťazil premiér Igor Matovič (OĽaNO). Nedôveruje mu vyše 67 percent opýtaných. Za predsedom vlády v tejto nelichotivej ankete skončila ministerka pre investície Veronika Remišová so 6,1,1 percentami (Za ľudí), za ňou sa umiestnil minister zdravotníctva Marek Krajčí s 57 percentami (OĽaNO). 

Najnovší PRIESKUM ohromil: Katastrofálny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Viac o téme: PrieskumIgor Matovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu