Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Neuveriteľné VIDEO zo Sokoloviec! Útok mačetou za bieleho dňa, muž skončil so zlomeninami tváre

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reprofoto:Facebook-Polícia SR )

SOKOLOVCE - V utorok došlo v Sokolovciach (okres Piešťany) k hrozivému incidentu. Odohral sa za bieleho dňa, v poobedných hodinách. Na 47-ročného muža sa zaháňali mačetou. Útok zachytila aj kamera. Prípadom sa už zaoberá polícia.

Piešťanská polícia už obvinila štyroch mužov z výtržníctva a najstaršieho, 35-ročného muža, aj z ublíženia na zdraví. Informovali o tom prostredníctvom sociálnej siete.

Útok mačetou v Sokolovciach: Polícia zadržala päť ľudí (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Čo malo vlastne predchádzať incidentu? "Súrodenci a ďalší dvaja muži z Plaveckého Štvrtku, si údajne v obci mali hľadať prácu. Ľuďom v dedine ponúkali pomoc pri stavebných úpravách. Keď sa domáci snažili päticu požiadať, aby odišli z dediny preč, vznikla medzi nimi roztržka," priblížili ochrancovia zákona.

Siahli po mačete

Jeden z mužov mal 47-ročného miestneho obyvateľa zatlačiť kontajnerom o auto a neskôr sa podľa polície pridali k útoku aj ostatní z partie. Ako vidieť na videu, na muža sa zahnali mačetou a potom ho fyzicky napadli neznámym predmetom. Spôsobili mu tak zlomeniny viacerých častí tváre s dobou liečenia 4 až 5 týždňov. Po všetkom sa dali na útek. No slobodu si neužili dlho.

Neuveriteľné VIDEO zo Sokoloviec!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto:Facebook-Polícia SR )

"Krátko na to ich všetkých zadržali policajti z Hlohovca a umiestnili do cely policajného zaistenia. Policajti ich na základe dôkazov obvinili a predložili spis prokurátorovi, ktorý bude rozhodovať aj o väzobnom stíhaní pre jedného z nich. V zmysle zákona im môže hroziť trest odňatia slobody až na 3 roky," uzavrela polícia.

Viac o téme: Mačetaútok Sokolovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu