Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tehotenstvo Beňovej sa zrejme blíži do vytúženého finále: Náhle FOTO z nemocnice!

Monika Beňová
Monika Beňová (Zdroj: Instagram MB)

BRATISLAVA - Známa europoslankyňa Smeru Monika Beňová ešte počas leta šokujúco ohlásila, že už je v šiestom mesiaci tehotenstva. Ten čas, zdá sa, uplynul ako voda a veľmi pravdepodobne sa s rodinkou chystajú do finále. Svedčia o tom najnovšie fotografie, ktoré na sociálnej sieti Instagram Beňová zdieľala.

Blízkosť pôrodu dostatočne naznačila Beňová (52) aj v popise dvoch fotografií. „Tak my ideme do cieľovej rovinky. Lea sa má fantasticky a rastie a rastie, jej mamča má trochu vyšší tlak a cukor a takéto tie záverečné problémiky, ale zvládame ich. Veľmi sa už na seba tešíme a vôbec, tešíme sa na všetko. Som obrovská, opuchnutá, zle sa mi dýcha, ale som šťastná,“ píše čoskoro dvojnásobná mamička.

Verejnosť informovala ešte v lete

Beňová tehotenstvo oznámila ešte v strede júna na sociálnej sieti. "Tak by sme sa chceli podeliť s tými z vás, ktorí nám to prajete, o našu nesmiernu radosť a šťastie z očakávaného rozšírenia našej rodinky," písala vtedy nadšená Beňová. Otcom je známy advokát Ľubomír Klčo. Budúcej dcérke už vybrali meno Lea. 

Viac o téme: Tehotenstvo LeaMonika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu