Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lučanský sa vzdal svojho policajného bytu: FOTO Nepríjemné spomienky! Spravili z neho cirkus pre nič

Milan Lučanský sa zbavil svojho bytu v hlavnom meste.
Milan Lučanský sa zbavil svojho bytu v hlavnom meste. (Zdroj: Facebook/Milan Lučanský)

BRATISLAVA - Pre bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského sa toho v tomto období mení veľa. Od kedy skončil vo svojej funkcii sa rozhodol zbaviť sa mestského ruchu a myslí to vážne. Prvý vážny krok už urobil a svojho obydlia v Bratislave sa nadobro vzdáva. Má na to svoje dôvody.

Jedným z hlavných dôvodov je podľa Lučanského fakt, že policajný exprezident rozhodne nepatrí k fanúšikom mestského ruchu a uprednostňuje pokoj mimo veľkých metropol. Lučanský navyše celý svoj pracovný život zasvätil pôsobením mimo svojej rodiny, čo po rokoch zrejme chce vykompenzovať návratom na vidiek.

Bol som celoživotný pendler

"Keďže som bol celoživotný pendler a roky pôsobil v Bratislave odlúčený od rodiny, rozhodol som sa túto možnosť využiť. S rezortom som sa dohodol na splátkach na 15 rokov, počas ktorých by bolo na byte záložné právo. Plánoval som ho zrekonštruovať, ale nakoniec som od toho upustil," priznáva Lučanský. Ten zverejnil aj fotografie predmetného bytu.

Luxus či obyčajný byt?

Lučanský sa navyše v jednom odseku svojho statusu na sociálnej sieti Facebook venoval aj kritikom, ktorých dlhú dobu zaujímalo jeho obydlie v Bratislave. "Keď sa ma moji neprajníci snažili zdiskreditovať za každú cenu, tak vyťahovali tento môj byt ako super luxusnú nehnuteľnosť, ku ktorej som sa mal dostať len vďaka známostiam. Škoda, že som im nestihol urobiť súkromnú prehliadku, aby videli realitu," hovorí Lučanský, pričom doložené fotografie evidentne nevyzerajú, že by pochádzali z nejakej luxusnej nehnuteľnosti, ale skôr z bežného jednoizbového bytu či dokonca garsónky.

Dôvody odchodu sú prosté

Pre príčiny, prečo sa Lučanský rozhodol odísť z bytu v Bratislave nemusíme chodiť ďaleko. "Ťahá ma to do prírody, tak som sa rozhodol podľa zmluvy sa bytu vzdať. Rezort ho odo mňa odkúpil podľa toho, koľko som za neho zaplatil za posledných šesť rokov. Čoskoro bude tak pripravený pre nového nájomníka. Ja si naň budem spomínať ako na niečo, z čoho sa spravil cirkus pre nič," tvrdí Lučanský.

Viac o téme: BytBratislavaMilan Lučanský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu