Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dráma v Bratislave: Andrej udrel zamestnanca rýchleho občerstvenia, potom sa uchýlil k niečomu ešte horšiemu

Na ilustračnej snímke spodná časť Námestia SNP pred Starou tržnicou
Na ilustračnej snímke spodná časť Námestia SNP pred Starou tržnicou (Zdroj: TASR - Dano Veselský)

BRATISLAVA – V uliciach Starého Mesta výtržník s nožom v ruke ohrozoval zamestnanca prevádzky rýchleho občerstvenia na Námestí SNP. Podľa polície ho verbálne i fyzicky napadol. Prípad je už objasnený. Obvineniu z výtržníctva čelí 49-ročný Andrej R. z Bratislavy.

Incident sa odohral počas uplynulej soboty v uliciach Starého Mesta Bratislavy. Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania mal obvinený Andrej R. okolo 17:15 h pred jednou z prevádzok rýchleho občerstvenia na Námestí SNP verbálne a fyzicky napadnúť jej zamestnanca.

Mladík napadol v Bratislave na Hviezdoslavovom námestí policajtov a zrejme aj dve ženy

Stať sa tak malo po tom, ako ho uvedený zamestnanec požiadal, aby opustil lavičku, na ktorej ležal a ktorá je majetkom spoločnosti. „Obvinený mal zamestnanca najskôr udrieť päsťou do ramena a následne sa na neho zaháňať vreckovým nožom, ktorý mal vytiahnuť zo svojej tašky, pričom ho ale nezasiahol a nespôsobil mu žiadne zranenia,“ oznámili zástupcovia zákona na sociálnej sieti.

Za takéto konanie hrozí obvinenému v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky. „Po vykonaní potrebných úkonov bol menovaný umiestnený do cely policajného zaistenia,“ uviedli policajti a dodali, že vec sa realizuje v tzv. superrýchlom konaní.  

Viac o téme: BratislavaVýtržníctvoNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu