Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragická zrážka na železničnom priecestí pri Bratislave: VIDEO (†60) nemal šancu prežiť

Tragická zrážka vlaku a auta Zobraziť galériu (3)
Tragická zrážka vlaku a auta (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

HVIEZDOSLAVOV/KVETOSLAVOV – Nehoda vlaku a osobného automobilu si vyžiadala jeden ľudský život. K tragédii došlo dnes dopoludnia na železničnom priecestí medzi obcami Hviezdoslavov a Kvetoslavov.

Policajti okolnosti nehody v týchto chvíľach vyšetrujú. Podľa ich slov šofér nemal šancu prežiť. „Vodič svojim zraneniam na mieste podľahol,“ uviedli na sociálnej sieti.

K nehode vlaku a osobného vozidla zn. Škoda Felicia došlo na železničnom priecestí medzi obcami Hviezdoslavov a Kvetoslavov. „60-ročný vodič vošiel na železničné priecestie a vzápätí došlo k zrážke s osobným vlakom. Išlo priecestie bez závor. Podľa prvotných informácií z miesta mala byť signalizácia funkčná. Túto okolnosť naďalej preverujeme,“ spresnila popoludní polícia s tým, že obeťou je Bratislavčan.

Tragická zrážka na železničnom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

Dopravca RegioJet na svojom facebooku po tragédii informoval, že doprava na trati Bratislava - Komárno bola v tomto úseku prerušená. „Medzi stanicami Nové Košariská a Kvetoslavov je cca od 10:00 zabezpečená náhradná autobusová doprava. Zastávka Kvetoslavov zastávka nimi však pre neprejazdnosť nie je obsluhovaná. Odhad obnovenia prevádzky je cca o 11:30,“ napísala spoločnosť.

Tragická zrážka na železničnom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

Doprava je cez železničné priecestie už obnovená. Predpokladá sa, že v krátkom čase príde opätovne aj k obnove železničnej prepravy.

Viac o téme: VlakAutoNehodaHviezdoslavovKvetoslavov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu