Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tragédia pri Rimavskej Sobote: FOTO Vodič po náraze (†42) vypadol z rotujúceho auta, jeho synček volal o pomoc

Dopravná nehoda na ceste medzi obcami Cakov a Barca Zobraziť galériu (4)
Dopravná nehoda na ceste medzi obcami Cakov a Barca (Zdroj: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

CAKOV/BARCA – Osemročnému chlapcovi sa po autonehode naskytol hrozný pohľad. Jeho otec bezvládne ležal na zemi a oživovali ho záchranári. Žiaľ, počas prevozu do nemocnice zomrel. K tragédii došlo na rovnom úseku panelovej cesty medzi obcami Cakov a Barca.

V utorok večer sa medzi obcami Cakov a Barca stala dopravná nehoda, ktorá mala tragické následky. Štyridsaťdvaročný otec niekoľkých detí podľa polície jazdil po účelovej komunikácií, kde z doposiaľ nezistených príčin zišiel autom ku krajnici.

Hrozivo vyzerajúca nehoda v Banskej Bystrici: FOTO Polícia prehovorila o príčine, z ktorej mrazí

Dopravná nehoda na ceste
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Následne vošiel do trávnatej časti. Vozidlo prednou časťou prerazilo krovie a narazilo do zeminy, potom sa viackrát prevrátilo. „Počas rotovania auta vodič cez ľavé predné okno vypadol, následkom čoho utrpel vážne zranenia. Na mieste ho záchranári oživovali, ale počas prevozu do nemocnice zraneniam podľahol,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Dopravná nehoda na ceste
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

V aute bol aj mužov 8-ročný syn, ktorý utrpel ľahké zranenia. Svedkyňa nešťastia televízii Joj povedala, že keď zranený muž ležal na zemi, jeho dieťa volalo o pomoc. „Počula som, ako kričí malé dieťa: Otec, otec, pomoc!“ povedala. Chlapec podľa nej stále opakoval, aby pomohli jeho otcovi. Dieťa utrpelo ľahké zranenia a záchranári ho previezli do nemocnice, kde ho hospitalizovali.

Dopravná nehoda na ceste
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Prečo muž havaroval na rovnej ceste, vyšetrujú policajti. Polícia načrtla, že šlo o rýchlu jazdu. Aj domáci si myslia, že musel jazdiť veľmi rýchlo. „V prípade bola nariadená súdna pitva, pri ktorej budú zisťovať aj prípadné požitie alkoholu. Polícia v Rimavskej Sobote začala trestné stíhanie pre usmrtenie a dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania,“ dodala polícia.

Viac o téme: NehodaVodičDieťaRýchlosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu