Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prvé deti tv Pestúnky: Zabil sa im otecko!

Rodina sa s pestúnkou Vilmou (druhá zľava) tešila na nový začiatok s poslušnými deťmi v novom domčeku. Zobraziť galériu (4)
Rodina sa s pestúnkou Vilmou (druhá zľava) tešila na nový začiatok s poslušnými deťmi v novom domčeku. (Zdroj: Nový Čas)

ZUBEREC - Neskutočná tragédia. Rodina Kulašníkovcov zo Zuberca, ktorá začiatkom minulého roku ako prvá účinkovala v relácii Pestúnka, utŕžila strašnú ranu osudu. Matka štyroch neposedných detí Marcela Kulašníková (27) tragicky prišla o otca Tomáša († 51) a vzápätí aj o manžela Dušana († 34).

V neveľkej podhorskej dedinke Zuberec na sklonku minulého roku ako posledného pochovali Marcelinho otca. To ešte matka štyroch detí netušila, že v novom roku ako prvého pochovajú jej milovaného manžela Tomáša. Vdova tak zostala na všetko sama so štyrmi deťmi Šimonkom (9), Dušankom (7), Sabínkou (4,5) a najmladším Maroškom (2,5). Tie si diváci pamätajú ako malých uličníkov, s výchovou ktorých rodine pomáhala pestúnka Vilma. Kiež by to boli jediné problémy, ktoré rodina má.

Marcelin otec bol lesný robotník a s koňmi zvážal z lesa drevo. Tam našiel aj svoju smrť. "Už keď jej otca zavalilo v novembri drevo a zomrel, Marcela to znášala veľmi zle," hovorí rodinný známy Pavol. Ale dva dni pred Vianocami sa v rodine smútok znásobil. Manžel mladej ženy, ktorý bol vojak z povolania, utrpel úraz na stavbe a po dlhom oživovaní skončil v nemocnici. Otec štyroch detí však vážnym zraneniam na Nový rok podľahol. Marcelinou oporou v týchto dňoch je jej mama, ktorá je tiež vdova.

Rodina sa koncom augusta minulého roku presťahovala do nového domčeka. "Boli šťastní, že idú do nového. Domček ešte nie je dokončený, brali si naň úvery, no stále je na ňom čo robiť. Sťahovali sa kvôli deťom a chceli pre ne viac miesta," hovorí rodinný známy. Idylka však netrvala dlho.

"Teraz sú deti počas prázdnin u príbuzných, ktorí im pomáhajú, ako môžu." Pri mladej vdove zostal najmladší Maroško, ktorý nechápe, čo sa stalo, ale na otecka sa stále pýta. Marcela Kulašníková je na materskej dovolenke, stará sa o štyri polosiroty a býva v nedostavanom dome. Najbližší jej podali pomocnú ruku a veria, že sa ešte nájdu dobrí ľudia, ktorí tejto nešťastnej mamičke tiež pomôžu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu