Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dráma v Sečovciach: Streľba, alkohol za volantom a tým frajerina mladíka neskončila! Tu sú podrobnosti

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Polícia SR)

SEČOVCE - Tak tomu sa povie dráma! Z prečinu výtržníctva a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinila polícia mladíka z okresu Trebišov, ktorý strieľal z auta. Ako informuje košická krajská polícia na sociálnej sieti, umiestnili ho do cely policajného zaistenia. Zbraň dobrovoľne vydal, išlo o airsoftovú pištoľ.

K udalosti došlo uplynulú nedeľu krátko po polnoci po tom, ako chcel 39-ročných Ukrajinec predbehnúť pred ním idúce auto. Jeho vodič ale začal zrýchľovať a bránil mu v tom. Tým však vyčíňanie neskončilo.

Dráma v Sečovciach: Streľba,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia SR)

„Následne 23-ročný vodič z okresu Trebišov počas vedenia vozidla vystrčil z okna ruku, v ktorej držal krátku zbraň a trikrát vystrelil do vzduchu a následne aj smerom na vozidlo jazdiace za ním. Po oznámení prípadu policajti vozidlo a vodiča vypátrali,“ uvádza polícia s tým, že mladík jazdil pod vplyvom alkoholu. Vrcholom drzosti bolo, že pri sebe nemal ani príslušné vodičské oprávnenie.

"Poverený príslušník mužovi vzniesol obvinenie z prečinu výtržníctva a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. O svojom nerozvážnom konaní môže premýšľať v cele policajného zaistenia," dodala polícia.

Viac o téme: AutoZbraňStreľba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu