Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Takto ste Lučanského ešte nevideli! Pred koncom vo funkcii si plní dôležitý sen vo VIDEU

Milan Lučanský má nový koníček Zobraziť galériu (2)
Milan Lučanský má nový koníček (Zdroj: SITA/Branislav Bibel, Facebook/Milan Lučanský)

BRATISLAVA - Čoskoro bývalý policajný prezident Milan Lučanský v týchto dňoch na sociálnej sieti zažiaril s netradičným videom. Netradičným hlavne preto, lebo sme pri jeho funkcii skôr zvyknutí na iné aktivity. Lučanský sa totiž na ňom preháňa po poli s traktorom a hovorí o splnenom sne!

Lučanský hneď v úvode hovorí, že si splnil sen na traktore. "To, že som posledné roky zastával vysoké funkcie vo vedení Policajného zboru neznamená, že som na 24 hodín zapratal v kancelárii či na poradách," hovorí na úvod policajný prezident.

Manuálna práca mi nikdy nesmrdela

Čaru videí na sociálnej sieti nakoniec predsa len podľahol aj Lučanský, ktorý najskôr sníma sám seba, aby bolo evidentne, že za volantom sedí on a potom kameru nasmeroval dopredu, kde sa usilovne pracuje. "Manuálna práca mi nikdy “nesmrdela”, v podstate každý víkend oddychujem takouto formou. Naposledy sa mi splnil sen, keď som si mohol zajazdiť na traktore a pomôcť so stohami sena. Čo myslite, mal by som sa tomu od septembra venovať profesionálne?" pýta sa Lučanský v závere statusu.

Takto ho často nevídať

Ten je vo videu navyše oblečený úplne inak, ako ho poznáme napríklad z tlačoviek. Človek by ho hádam bez štandardných nohavíc a košele ani nespoznal v červenom tričku a rovnako sfarbenej šiltovke otočenej dozadu.

Takto ste Lučanského ešte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Milan Lučanský)

Viac o téme: TraktorMilan Lučanský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu