Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Hlina sa po vzore Matoviča vybral k Počiatkovej vile: Kontrola predvolebných sľubov

Hlina sa rovnako vybral pred údajnú vilu Jána Počiatka Zobraziť galériu (2)
Hlina sa rovnako vybral pred údajnú vilu Jána Počiatka (Zdroj: Facebook/Alojz Hlina, YouTube/Igor Matovic)

CANNES/BRATISLAVA - Podobne ako terajší premiér Igor Matovič pred voľbami navštívil priestor pred údajnou vilou exministra financií Jána Počiatka vo francúzskom Cannes, teraz tak urobil aj Alojz Hlina z KDH. Ten však prišiel skontrolovať, čo sa od Matovičovej návštevy pred voľbami zmenilo a či dodržiava sľuby. Nadšený veru nie je.

"Sme v Cannes pred vilou Jána Počiatka. Boli sme s rodinou na výlete, tak som si povedal, že sa poďme pozrieť aj sem a čo sa zmenilo," začína týmito slovami video bývalý šéf KDH. "Igor Matovič pred touto vilou pred voľbami hovoril, že urobí všetko preto, aby patrila Slovenskej republike," zhrnul v rýchlosti Hlina Matovičove predvolebné video, ktoré bolo možno práve jedno z dôvodov, prečo sa OĽaNO v prieskumoch dostalo na druhé miesto tesne za Smer-SD.


Počiatkov prepych v Cannes je zvečnený na VIDEU: Matovič so štipľavým odkazom exministrovi


Žiadna zmena

Hlina vo videu pokračuje ukazovaním na zvonček vily a na bránu. "Nikde nepribudol nadpis Slovenská republika. Z toho čo vieme, tak je jasné, že táto vila stále patrí Jánovi Počiatkovi," konštatuje Hlina pred bránou vily v Cannes. Povedal, že na toto miesto sa chce vybrať aj o rok, keďže podľa jeho slov ide o populizmus Igora Matoviča. Následne, podobne ako kedysi Matovič, aj Hlina na bránu prilepil svoje transparenty, v ktorých rovnako prízvukuje, že sa na miesto príde pozrieť aj o rok v dôsledku Matovičových sľubov.

VIDEO Hlina sa po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Alojz Hlina)

Viac o téme: VilaIgor MatovičCannesJán PočiatekAlojz Hlina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu