Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krvavá dráma v Banskej Bystrici, ulicou sa ozývala streľba: Jeden mŕtvy (†64), desivé detaily!

Prípadom sa zaoberá polícia. (Ilustračné foto)
Prípadom sa zaoberá polícia. (Ilustračné foto) (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

BANSKÁ BYSTRICA - V noci z utorka na stredu došlo v Banskej Bystrici k streľbe, pri ktorej vyhasol život 64-ročného muža. Polícia informovala, že podozrivá osoba skončila krátko po udalosti v putách. Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy.

Dráma s krvavým koncom sa mala odohrať krátko pred jedenástou hodinou večer na Triede SNP v Banskej Bystrici. Výstrely zazneli neďaleko internátov Univerzity Mateja Bela. Správu priniesol regionálny web BBonline.sk.

Neskôr informáciu potvrdila aj polícia. "V noci na dnes došlo k streľbe na jednej z ulíc v Banskej Bystrici. Páchateľ pri streľbe spôsobil 64-ročnému mužovi z Banskej Bystrice poranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedli na sociálnej sieti.

Prečítajte si aj: Masaker v ostravskej nemocnici neprežilo sedem ľudí: Strelec (†42) sa zabil, polícia prípad uzavrela

Pozorivú osobu sa podľa vyjadrenia ochrancov zákona podarilo zadržať v krátkom čase. "Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy. Z dôvodu prebiehajúcich procesných úkonov nebudeme nateraz k prípadu poskytovať žiadne bližšie informácie," doplnila polícia.

Podľa svedkov nešlo o jeden výstrel

Televízia JOJ uvádza, že streľbe mala predchádzať potýčka medzi dvoma mužmi. Svedkovia opísali, že hádka mala trvať len krátko. Potom jeden z mužov vytiahol zbraň, namieril ju na protivníka a vystrelil. Tým však besnenie neskončilo. Potom mal útočník pristúpiť k obeti a znova stlačiť spúšť na už ležiaceho zraneného muža. Po všetkom sa mal dať na útek.

Strelec sa mal rozbehnúť medzi paneláky. Odtiaľ mal ešte vypáliť ďalšiu ranu. Na mieste mala byť v osudnej chvíli aj jedna žena. Muž, ktorý držal zbraň, mal po nej vykrikovať. Čo presne, nie je známe. Televíza tiež uvádza, že podozrivého muža sa podarilo zadržať až po pár hodinách. Podľa našich informácií nik ďalší neutrpel zranenia. Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: VraždaPolícia Banská Bystrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu