Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Popradom otriasol brutálny čin! Desivá dráma v parku, muža (†57) surovo škrtili a mlátili

Krvavá dráma sa odohrala v parku. Zobraziť galériu (2)
Krvavá dráma sa odohrala v parku. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

POPRAD - Z utorka na stredu došlo v Poprade k otrasnému činu! V miestnom parku prišiel o život 57-ročný muž. Podľa polície malo ísť o násilný trestný čin, obvineniu z vraždy už čelí 38-ročný muž a 36-ročná žena. Z celého prípadu až mrazí.

Dvojica mala muža úmyselne usmrtiť. Mali ho škrtiť a spôsobiť mu zranenia, ktoré boli smrteľné. Ako informovala polícia na sociálnej sieti, vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove už obvinil 38-ročného muža a 36-ročnú ženu z obzvlášť závažného zločinu vraždy.

V tomto parku sa odohral incident.
Zobraziť galériu (2)
V tomto parku sa odohral incident.  (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

"Vyšetrovateľom Policajného zboru bude spracovaný podnet na návrh na vzatie obvinených do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodala polícia.

Podľa informácií televízie JOJ sa spomínaný incident odohral medzi bezdomovcami. Pobili sa pod oknami Domu opatrovateľskej služby na sídlisku Juh. Okolie však útok neprekvapil. Ľudia z bytovky sa vyjadrili, že bezdomovci na mieste často kričia, popíjajú a hádajú sa. Výnimkou nie sú ani fyzické ataky.

Viac o téme: ParkBezdomovciVraždaPoprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu