Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Je to vonku! Monika Beňová prezradila detaily tehotenstva po ultrazvuku: Už má aj meno pre bábätko

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Začiatkom týždňa všetkých prekvapila správa o tehotenstve 51-ročnej europoslankyne Moniky Beňovej. Tá prezradila, že čaká dievčatko. Teraz sa podelila o ďalšiu novinku.

Europoslankyňa Monika Beňová bude mamou už po druhýkrát. Jej prvorodený syn má dnes už 30 rokov a tentoraz k nemu pribudne dievčatko. Beňová o tehotenstve informovala na sociálnej sieti a momentálne je v šiestom mesiaci tehotenstva. Dnes absolvovala ultrazvuk. 

Monika Beňová (51) šokovala radostnou správou: Flašík posiela tehotnej exmanželke odkaz!

"Pekný večer, dnes sme mali s Leou doležitý morfologický ultrazvuk. Všetko dopadlo fajn, Leuška má “bombastických” 460g," napísala Beňová a prezradila tak aj meno jej dcérky. Zároveň však skritizovala návrh zákona o sprísňovaní interrupcií, ktorý poslanci posunuli do druhého čítania. 

Je to vonku! Monika
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Monika Beňová)

"Pociťujem zvláštnu vnútornú nehu a zároveň silný pocit, že chcem urobiť niečo s tým, ako sú u nás vnímané ženy. Včerajšie “postúpenie” zákona o umelom prerušení tehotenstva do druhého čítania je toho totiž veľmi rukolapným dokazom. V podstate je jeho “poslaním” totálne ženy zdecimovať a urobiť z nich legislatívne nesvojprávne, nezodpovedné hlupane," napísala Beňová. 

Pekný večer, dnes sme mali s Leou doležitý morfologický ultrazvuk. Všetko dopadlo fajn, Leuška má “bombastických” 460g....

Uverejnil používateľ Monika Beňová Streda 15. júla 2020

"Nie je pravda, čo tvrdí Záborská a zvyšných 80 hlasov v NR SR, že o nič vlastne nejde a že chcú pomocť ženám. Je to najpodlejšie klamstvo a najpodlejšie práve preto, lebo tých 81 hlasov proti slobode rozhodovania každej ženy je totálne pokryteckých. Nejde im vobec o pomoc ženám. Ide im o to, aby ženy pripravili postupne o našu slobodu. Ani zdržať sa hlasovanie nebolo v prípade tohto hlasovania výhovorkou," odkázala svojim kolegom. 

Zároveň dodala, že tento zákon je o budúcom charaktere našej krajiny. "Krajiny, kde budeme vychovávať naše dcéry. Myslime nato a nenechajme zaniknúť boj o našu slobodu a slobodu a hrdosť našich dcér v iných témach. Držme si palce, že spiatočníctvo a nenávisť k slobode žien nakoniec nevyhrá a porazíme zákerné plazivé zlo," ukončila nastávajúca mamička.

Viac o téme: EuroposlankyňaTehotenstvo Monika BeňováFedor Flašík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu