Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dráma za bieleho dňa v Prievidzi: VIDEO Zabi ma, kričal jeden z mužov! Druhý na neho mieril zbraňou

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: reprofoto:facebook/Zomri)

PRIEVIDZA - Šokujúci incident v Prievidzi! Medzi dvomi mužmi sa na ulici strhla poriadne vyostrená hádka, ktorá rozhodne vydesila miestnych. Dôvodom bola zbraň, ktorou mieril jeden z aktérov na toho druhého. Po sídlisku sa ozýval krik, muž na plné pľúca volal po tom, aby ho chlap oproti neho zabil.

Polícia už vyšetruje okolnosti pondelkového incidentu dvoch mužov v blízkosti Námestia slobody v Prievidzi, pri ktorom počas vzájomnej hádky jeden z mužov mieril na druhého zbraňou.

Muž poslúchol výzvu polície

Oboch aktérov krátko nato zadržali policajti. Polícia rieši incident v trestnom konaní, informoval o tom trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Dráma za bieleho dňa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reprofoto:facebook/Zomri)

"Po príchode na miesto policajná hliadka 32-ročného muža okamžite vyzvala, aby upustil od konania a odhodil zbraň. Ten ju okamžite položil na zem a odstúpil od nej ďalej," uviedol Kudlička. Polícia podľa neho následne zistila, že išlo o plynovú airsoftovú zbraň.  

Video incidentu a následného zásahu policajtov sa šíri po sociálnej sieti, zverejnila ho aj známa satirická stránka Zomri. Polícia zatiaľ oficiálne nepriblížila, čo bolo príčinou hrozivo vyzerajúcej potýčky, ktorá našťastie nemala tragický koniec.

Upozornenie: Video obsahuje vulgarizmy

Viac o téme: ZbraňIncidentPrievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu