Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nový párik v slovenskej politike: Chceli si to nechať pre seba, ale... tu je FOTO prstienka!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR – Milan Kapusta, Facebook)

BRATISLAVA - Táto dvojica samozrejme tvorí pár už nejakú tú dobu, no teraz je to úplne oficiálne! O koho ide? On stojí na čele prešovskej župy, ona je od februára europoslankyňou. Dve tváre slovenskej politiky, ktoré nie sú až tak neznáme. Milan Majerský a Miriam Lexmann.

Radostnú správu párik oznámil prostredníctvom sociálnej siete. "Bolo to už skôr a tento okamih sme si chceli nechať načas pre seba. Teraz sa o naše šťastie chceme podeliť!" priznali a ďalšie slová smerovali k tomu, že bude svadba v kostole. Kedy nastane deň D však nepriblížili.

Nový párik v slovenskej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: reprofoto:Facebook-Milan Majerský)

Prešovský župan si už život v manželstve vyskúšal. V čase, keď ho zvolili do funkcie, bol ešte ženáč. Napriek tomu, že je hlboko veriaci, však vzťah skrachoval a nasledoval rozvod. "Božie cesty sú nevyspytateľné. Spojil tie naše pre spoločný život a my ďakujeme za dar lásky. Potvrdíme ho prijatím sviatostného manželstva pred Bohom i Cirkvou," uzavreli snúbenci svoj príspevok.

Nový párik v slovenskej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Kto je Milan Majerský?

Milan Majerský kandidoval v župných voľbách v roku 2017 za koalíciu OĽaNO, SaS, KDH, OKS, NOVA a od voličov získal 72.366 hlasov, teda 40,36 percenta. Narodil sa v Levoči. V čase volieb bol ženatý, má dve deti.

Milan Majerský
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR – Milan Kapusta)

Kto je Miriam Lexmann?

Miriam Lexmann pôsobila ako poradkyňa pre zahraničnú a európsku politiku pre KDH. Pôsobí tiež ako riaditeľka európskej kancelárie Medzinárodného Republikánskeho Inštitútu. Svojho mandátu v europarlamente sa ujala až po odchode Veľkej Británie z EÚ, teda po brexite.

Miriam Lexmann
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook-Miriam Lexmann)

Viac o téme: ZasnúbenieMilan MajerskýMiriam Lexmann
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu