Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Cigániková to robila priamo na ulici! Prichytená pri čine, VIDEO jej tréningu na blížiacu sa svadbu

Jana Cigániková si neváha zacvičiť aj na verejnosti. Zobraziť galériu (13)
Jana Cigániková si neváha zacvičiť aj na verejnosti. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - V zdravom tele zdravý duch! Výrok, ktorý podľa všetkého pasuje aj k poslankyni NR SR Jane Cigánikovej. Nie, nehodnotíme to len na základe jej vzhľadu. Nášmu čitateľovi sa podarilo zachytiť jej rannú rozcvičku, ktorú si užívala priamo pred panelákom. Nečudo, kto by sa zanedbával, keď sa blíži jeho vytúžený "deň D"?

Cigániková vymenila obtiahnuté kúsky oblečenia, v ktorých ju neraz vídame v parlamente, za tepláky, tielko a tenisky. No a čo, veď takto cvičí snáď každý. No športovým "ja" bez prikrášlení neoklamala nášho čitateľa.

V čase, kedy sú pre koronavírus zatvorené fitness centrá, si vybehla na ulicu v blízkosti jej bytu. A chvíle, kedy by ju málokto označil za poslankyňu, sa dokonca podarilo zvečniť.

Jana Cigániková sa snaží udržať vo forme (Zdroj: Tip čitateľa)

Isté je, že čiernovláska má okrem iného o jednu významnú motiváciu navyše na to, aby sa snažila udržať si tip-top postavičku. Už v septembri je na pláne jej svadba so snúbencom Danielom. 

Prečítajte si aj: Sulík povedal Cigánikovej áno: Termín vytúženej svadby už je známy

„Áno, teraz pred svadbou si viac strážim svoju postavu," potvrdila pre topky.sk aj samotná Cigániková prostredníctvom hovorcu SaS Ondreja Šprláka.

Zaujímalo nás teda aj to, či pre nepriaznivú situáciu spojenú s koronavírusom plánuje dvojica posunúť svadbu zo septembra na iný termín. „Dúfam, že termín svadby sa meniť nebude. Zatiaľ všetko plánujeme podľa pôvodného termínu," dodala.

Cigániková to robila priamo
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Cigániková podľa jej slov každý deň odbehne šesť a pol kilometra. Nešlo teda o nič výnimočné. "Chcem sa starať rovnako o svoje telo, ako sa starám o svoju myseľ," uzavrela.

Viac o téme: CvičenieVoľný časJana Cigániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu