Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Panika na ministerstve vnútra! Jeden zo zamestnancov mal pozitívny test na COVID-19

Minister vnútra Roman Mikulec.
Minister vnútra Roman Mikulec. (Zdroj: Maarty)

BRATISLAVA - Poriadne nepríjemné správy z ministerstva vnútra! Jeden zo zamestnancov mal pozitívny test na nový koronavírus. Budovu rezortu preto uzavreli a počas víkendu dezinfikovali. Na spomínanom ministerstve prijali aj ďalšie hygienické opatrenia.

Má ísť o zamestnanca z odboru legislatívy. Informáciu priniesol Nový čas s tým, že pracovníkov rezortu do budovy vpustili v pondelok až po deviatej hodine ráno. 

Správu pre topky.sk potvrdilo aj samotné ministerstvo. "Môžeme potvrdiť informáciu, že zamestnanec ministerstva vnútra bol pozitívne testovaný na COVID-19," reagoval hovorca Petar Lazarov. Rezort už v tejto súvislosti pristúpil k bezpečnostným opatreniam. 

V domácej karanténe skončil jeden pracovník, ktorý s pozitívne testovaným zdieľal spoločnú kanceláriu. " V priebehu dnešného dňa podstúpi test na COVID-19. Zároveň sme na ministerstve prijali ďalšie hygienické opatrenia vrátane merania teploty na vstupoch do budovy a ďalej postupujeme v súlade s nariadením hygieničky ministerstva vnútra," dodal Lazarov.
  

 

 

 

Viac o téme: Ministerstvo vnútraKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu