Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Michal Truban sa stal otcom! Prvé FOTO Kvôli koronavírusu nemôže dcérku vidieť

Michal Truban s partnerkou prišli voliť. Zobraziť galériu (2)
Michal Truban s partnerkou prišli voliť. (Zdroj: Topky/ Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ešte stále úradujúci šéf Progresívneho Slovenska sa stal otcom. Michal Truban sa o radostnú novinku podelil so všetkými na sociálnej sieti. Kvôli pandémii koronavírusu ju však ešte nemôže vidieť.

Trubanovi sa dcérka Marietka narodila včera. Oznámil to na sociálnej sieti. „Včera k nám na svet prišla táto malá babena - Marietka,“ napísal. Na svoje dievčatá si však bude musieť ešte počkať, kvôli koronavírusu musí dodržať prísne opatrenia. 

Kvôli koronavírusu nemôžem byť s nimi

„Stále to ešte predychávam a hrozne sa teším. Aj na maminu aj na malú. Žiaľ, nemôžem byť kvôli opatreniam v čase korony hneď s nimi, ale už vo štvrtok sa vidíme. Nemôžem sa dočkať,“ dodal šťastný otecko. 

Michal Truban sa stal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Michal Truban)

Michal Truban viedol spolu s Miroslavom Beblavým koalíciu PS/SPOLU, ktorá však v parlamentých voľbách neuspela a na vstup do parlamentu jej chýbalo 926 hlasov. Na výsledok volieb podala koalícia ústavnú sťažnosť. Obaja sa vzdali postu lídra strany. Beblavý odišiel z politiky úplne. Truban sa jej chce venovať aj naďalej, no už nie vo funkcii lídra. Šéfkou strany by sa mala stať Irena Bihariová, dátum snemu, na ktorom by sa o tom malo rozhodnúť, však stále nie je známy

Viac o téme: DcéraMichal TrubanProgresívne Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu