Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020 Najväčšia slovenská predvolebná debata v histórii: Odchod Danka!

Najdlhšia predvolebná diskusia je tu! Zobraziť galériu (26)
Najdlhšia predvolebná diskusia je tu! (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

BRATISLAVA - Hospodárske noviny a Rádio Expres vám spolu s mediálnym partnerom Topky prinášajú doposiaľ nevídaný politický event. V dnešnej, až štvorhodinovej debate, ktorá začína už o 16:00, sa dozviete všetko podstatné od jedenástich predstaviteľov politických strán. Ide o najdlhší debatný súboj v histórii slovenských volieb a my vám ho prinášame v dnešnom horúcom ONLINE článku spolu s priamym prenosom.

  • v predvolebnej diskusii by sa mali stretnúť lídri politických strán Smer-SD, OĽaNO, Za ľudí, SaS, PS/Spolu, KDH, Sme rodina, SNS, Dobrá voľba, Most-Híd a Kotlebovci-ĽSNS
  • diskusiu moderuje Marcela Šimková a Braňo Závodský
  • čas na debatu predstavuje rekordné štyri hodiny
  • debata prebieha v hoteli Devín
  • debatu kvôli medializovaným zdravotným ťažkostiam vynechal premiér Peter Pellegrini a podľa hovorcu Smeru Jána Mažgúta mal nastúpiť ako náhradník minister hospodárstva Peter Žiga, ten bol v štúdiu dokonca prítomný, no formát podľa Smeru neumožňoval, aby niekto iný okrem kandidátneho lídra sa mohol v akejkoľvek situácii zúčastniť tejto predvolebnej diskusie
  • podobne je to aj s predsedom Sme rodina Borisom Kollárom, ktorý tiež včera avizoval, že naňho doľahli zdravotné problémy, debaty sa nezúčastnil
  • Marian Kotleba (Kotlebovci-ĽSNS) sa z debaty ospravedlnil
  • Andrej Danko z diskusie náhle odišiel po uplynulej prvej hodine a po konflikte s moderátorom Braňom Závodským
  • po druhej prestávke z diskusie zrejme z časových dôvodov odišiel Béla Bugár a aj Tomáš Drucker

 

 

ONLINE

18:46 Vážení čitatelia, predvolebná diskusia sa skončila. Ďakujeme, že ste ju sledovali spolu s nami.

18:41 Debata predčasne končí, keďže viacerí členovia odišli skôr, ako sa očakávalo.

18:40 Alternatíva voči EÚ podľa Beblavého, Kisku, Hlinu, Matoviča a Sulíka neexistuje.

18:39 Kiska pri pohľade na zvyšných piatich členov diskusie skonštatoval, že tvoria základ budúcej kvalitnej vlády.

18:37 Hlina je za stavanie nových nemocníc. "Keď tám trávite toľko času, nebudete predsa sedieť na zhrdzavenej stoličke," tvrdí predseda KDH.

18:36 "Sme za reformu nemocníc, chceme stanoviť nárok pacienta, chceme umožniť objednanie na konkrétny termín, chcem stanoviť kritéria a chceme uverejňovať rebríčky kvality poskytovateľov," povedal Sulík na margo plánov SaS v zdravotníctve.

18:35 Smer dovolil Pente vytunelovať 400 miliónov eur, na základe toho tu zomiera 5-tisíc ľudí ročne, zopakoval Matovič.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

18:31 Danko po svojom odchode z diskusie poslal stanovisko. "Vzhľadom na nekorektné správanie moderátora B. Zavodského som prvýkrát v živote odišiel z relácie. Ospravedlňujem sa poslucháčom, pričom ďakujem Richardovi Sulíkovi za to, že postrehol zbytočný úbytok môjho diskusného času. Redaktor má byť do relácie pripravený, pán Závodský opakovane zavádzal. Neprofesionalita novinárov žiaľ pomáha jedincom ako je Matovič a Kotleba. Nečudujem sa, že traja lídri za SMER-SD, Sme rodina, ĽSNS odmietli vôbec prísť. Ani ja už nikde neprijmem pozvanie tohto moderátora," píše líder národniarov.

18:30 "Musíme sa spýtať na nárok pacienta. Musí vedieť, kde, ako a za koľko dostane zdravotnú starostlivosť," hovorí predseda Za ľudí Kiska.

18:28 "Štátne hmotné rezervy je zbytočný úrad, ten by som celý zrušil," hovorí Sulík.

18:23 Beblavý hovorí, že jedným z cieľov budúcej vlády by mal byť na konci vyrovnaný rozpočet. "Priorita budúcej vlády bude vyrovnať verejné financie bez toho, aby sa stupovalo zásadným spôsobom do komfortu ľudí," tvrdí šéf Spolu.

18:19 "Brzdime s tým hrubozrnným populizmom," myslí si Alojz Hlina na margo nerealizovateľných riešení. "Pán Danko povedal, že špajza plná, poďme si požičať. Veď nebláznime," varuje Hlina po odkaze na slová predsedu parlamentu v RTVS. "Som poľnohospodár a my vieme, že keď nezaseješ tak nemáš. Peniaze sa naozaj nerodia na strome," povedal Hlina.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

18:15 Kiska kritizuje Smer, že v rámci predvolebnej korupcie si kupovali voličov predvolebnými balíčkami. "Ak tú šancu dostaneme, spoločne si sadneme za stôl a musíme to riešiť," povedal šéf Za ľudí Kiska.

18:12 Ekonomika sa podľa Kisku hýbe v cykloch. "Našťastie prechádzame ekonomického rozvoja. Máme rekordné rasty HDP, hoci v porovnaní s niektorými krajinami nižšie. Toto obdobie rastu je vždy normálne ako normálny hospodár si peniaze ušetriť, poprípade investovať do rozvoja ekonomiky," myslí si Kiska, podľa ktorého bol napriek tomu za posledné roky Smerom navýšený dlh 5 300 eur na hlavu.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

18:11 Kamenický naplánoval hausnumerá, iné inštitúcie vidia oveľa vyšší deficit, tvrdí Sulík a spomenul "podnikateľské kilečko" z programu SaS.

18:07 "Nerobil by som mantru z vyrovnanému rozpočtu. Nebudem podporovať zvyšovanie daní, peňazí je dosť, len treba mafiánom klepnúť po prstoch," hovorí predseda OĽaNO.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

18:05 Ďalšou témou sú ekonomické záležitosti krajiny. Debata sa dotkne problematiky hrubého domáceho produktu či HDP.

18:04 Smer na Facebooku uvádza, že im bolo znemožnené vystúpiť v diskusii. "Chcel som pána premiéra zastúpiť v diskusii, no organizátori tejto diskusie ma však nepripustili. Pravidlá, ktoré si stanovili, hovoria, že len lídri volebnej kandidátky môžu byť zúčastnení," hovorí na videu Peter Žiga.

18:03 Tretie dejstvo diskusie začína.

18:01 V diskusii už nepokračujú ani Béla Bugár a Tomáš Drucker. Zrejme odišli z časových dôvodov.

17:59 Nasleduje druhá krátka prestávka.

17:57 Alojz Hlina povedal, že koalícia sa počas tohto obdobia spájala s kotlebovcami. 

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

17:53 "Ak zlyhá ten človek, zlyháva vo veľmi izolovanom stave. Nie je to ani kvôli NAKA toku. Dnes má policajný prezident oveľa menšiu personalizačnú právomoc. Dnes si ani len tak nemôže dovoliť vymeniť krajského riaditeľa. Treba zvýšiť úroveň tak, aby sme tam dostali ľudí, ktorí sú chránení," hovorí líder Dobrej voľby Tomáš Drucker.

17:52 "Prichádza koniec éry, prichádza koniec Roberta Fica, možno budú praskať skaly. Možno bude krik a plač. Skutočne sa niečo zmení," hovorí poeticky Alojz Hlina, ktorý Bugára obvinil,  že z ústavy si spravili trhací kalendár.

17:50 Policajný prezident nemusí byť podľa Matoviča nutne policajtom, no skúsený manažér môže byť podľa neho človek na správnom mieste. "Potom sa mafia môže báť," skonštatoval.

17:46 Alojza Hlinu mnohí príkladovo uvádzajú ako budúceho ministra vnútra. "To je len príklad, Alojz," poznamenal Sulík, ktorý ho rovnako použil ako príklad nového ministra vnútra.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

17:45 Kiska potvrdzuje Matovičovu infomáciu ohľadom NAKA. "Raz mesačne sedel Bödör s vedením NAKY na koho čo majú a aj ohľadom toho, ako zdiskreditovať moju osobu. To predsa v právnom štáte nie je možné," hovorí Kiska.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

17:44 "Otázka je, koľko z policajtov to budú chcieť robiť v tejto podobe," hovorí Drucker o prípadnom novom šéfovi polície.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

17:39 Podľa Hlinu sme podľa rôznych zdrojov nositelia rôznej histórie. "Otázka je, či nemáme niekoho iného. Tento personálny fatlizmus neuznávame," tvrdí Hlina. "Päť a pol milióna je dosť a nemusíme mať furt tých istých. Ja si myslím, to platí aj o policajtoch a to platí aj u policajného prezidenta. Musia mať čestné príbehy," uzavrel Hlina.

17:36 "Politik môže pripraviť zákony, aby urýchli postup v trestnom konaní, ale nemôže byť vyšetrovateľ, prokurátor aj sudca," reaguje Béla Bugár.

17:33 "My dnes, my si pýtame mandát od ľudí, aby sme tu urobili poriadok, pán Beblavý. Tak sa potom alibisticky neskrývajme, aby sme sa nedotkli výberu generálneho prokurátora. Nie. My spoločne vyberme toho najlepšieho! Je to na nás. Inač Smer a ĽSNS vyberú nejakého grázla," povedal Sulík a nechce aby v budúcej koalícii "umreli na krásu".

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

17:32 "Pri mýtnom tendri nás pán Vážny ohlúpil, že Skytoll to bude splácať a musíme zaplatiť za niečo, čo ste už zaplatili, tak je to evidentný podvod," reaguje Matovič na mýtny tender.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

17:30 Zistenia NAKA majú byť podľa Igora Matoviča posielané mafiánom. "To sú vážne zistenia a mám ich z overených zdrojov," povedal Matovič. "Keď my odstrihneme povinnosť vyšetrovateľa informovať svojho nadriadeného, môžu mať vyšetrovatelia voľné ruky," hovorí Matovič.

17:28 "Raz keď dozoruje spis, nemá sa komu čo spovedať," povedal Matovič s odkazom na praktiky pri vyšetrovaní prípadov. Spomenul tiež praktiky z NAKA, ktoré Matovič dlhodobo pripomína.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

17:26 Kiska hovorí o nevymožiteľnosti práva. Podľa neho treba viaceré špecializované súdy a rôzne typy špecializovaných súdov, aby sa popretrhávali väzby z čias Harabina.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

17:22 "Nie som zástanca toho, aby sa politici dávali do úrovne spasiteľa, aby hovorili ktoré meno je dobré, lebo o pár rokov to už nemusí byť pravda," hovorí Drucker.

17:17 "Nemôžeme povedať, že každý sudca je skorumpovaný. Súhlasím s prísnymi kontrolami, no nie len previerky, tie mal aj pán Jasaň a vieme, čo robil," povedal Bugár.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

17:15 "Spravodlivosť sa u nás stala tovarom," povedal Alojz Hlina na margo na posledné udalosti. Súhlasí s Beblavým v kontexte overovania majetku či verejných vypočúvaní.

17:13 Beblavý hovorí o problematike nominácie kandidátov na prokurátorov. "Je potrebné, aby prešli previerkami a verejným vypočutím," povedal Beblavý s tým, že na konci dňa by nemal byť zvolený Trnka či Kováčik.

17:11 Na skákanie do reči sa posťažoval aj Richard Sulík. "Pán Sulík, ja moderujem túto diskusiu, nie vy," povedal rázne lídrovi SaS Závodský.

17:10 Danko pri odchode povedal, že vďaka takýmto "novinárom tu bude vládnuť Matovič".

Politici v štúdiu zostali už bez Andreja Danka
Zobraziť galériu (26)
Politici v štúdiu zostali už bez Andreja Danka  (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

17:08 Danko ochádza z diskusie. "To ste chceli nie?" povedal Danko Závodskému. "To nemyslíte vážne," oponuje moderátor. Matovič ironicky tlieskal Dankovi, po tom ako odišiel z diskusie.

Andrej Danko počas odchodu z diskusie
Zobraziť galériu (26)
Andrej Danko počas odchodu z diskusie  (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

17:07 Inštitút pre finančnú politiku vytiahol Závodský ako zdroj informácií. Danko oponuje, že ide o klamstvo. "To že chlapec s kalkulačkou povie nejakú debilinu, neznamená to, že to je pravda," povedal Danko. Richard Sulík sa ohradil, že Danko by mal mať vrátené minúty.

Výmena názorov medzi Závodským a Dankom
Zobraziť galériu (26)
Výmena názorov medzi Závodským a Dankom  (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

17:05 Danko hovorí, že za nákupom obrnených transportérov si stojí. "Taký úspešný nákup tu ešte nebol. Považujem toto, čo hovoríte za nekorektné," povedal Danko Brańovi Závodskému.

16:59 Hovorca Smeru-SD Ján Mažgút informuje, že náhradník za Petra Pellegriniho sa v hoteli Devín na diskusii už aj nachádzal, no z organizačných dôvodov sa preto, že nie je lídrom kandidátky, nemohol diskusie zúčastniť.

16:58 Nasleduje krátka prestávka.

16:57 "Súdnictvo je prehnité. Je tu desať opatrení, ktoré sa dajú robiť rýchlo a bez nároku na rozpočet. Napríklad zrušiť imunitu sudcov na rozsudok," vyhlásil Sulík.

16:54 Matovič hovorí, že v rámci demokratickej opozície, ktorá by mala vytvoriť alternatívu, sa v 90% s ostatnými názorovo zhodujú. Ľuďom odkazuje, aby boli pokojní.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

16:52 Danko v súvislosti témy justície spomína na svoju advokátsku prax. "Je vylúčené, aby sa sudcovia stretávali s protistranami. Ja som to sám zažíval. Advokátsky stav sa musí dostať na vyššiu úroveň aj v oblasti s nakladaním s verejnými prostriedkami. Treba to riešiť systémovo a nie emocionálne. Viem, že je tu z pohľadu novinárov krivda, no ani oni sa nie vždy korektne správajú," povedal predseda SNS.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

16:50 Téma sa mení na justíciu, vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej či nedôveru Slovákov voči polícii.

16:48 Alojz Hlina hovorí, že "nemôžeme dráždiť skrytého voliča, lebo sa naštve a pomstí sa". "Sme dlhodobo za osem volebných obvodov," potvrdil Hlina.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

16:47 "Volič zo Žiliny asi nebude mať podporovateľov v Prešove," pripomína Tomáš Drucker.

16:46 Bugár hovorí, že systém, ktorý navrhuje Za ľudí "zabije" systém regionálnych štruktúr. Bugár tirž tvrdí, že to čo navrhuje Matovič, dotiahol do dokonalosti Viktor Orbán.

16:44 Richard Sulík si nemyslí, že volebný systém u nás je zlý a povedal, že súhlasí s Druckerom, ktorý tvrdí, že to tu netreba nasilu "rozkopať". Predseda povedal, že chce zvýšiť váhu preferenčného hlasu.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

16:43 "Pozrime si, že staré demokracie majú dramaticky vyššiu účasť ako máme my. Niečo tu zlyháva, nie hrať sa s nimi takú hru mačky s myšou. Preto sme urobili hlasovanie rozhodni.to," hovorí Matovič.

16:39 Matovič povedal, že má pocit, že Andrej Danko nevie, aká je definícia liberálnej demokracie. "Mnohí si myslia, že politika je len pánske huncútstvo," zopakoval dlhodobú frázu Igor Matovič.

16:34 Beblavý priznáva, že poslanci boli v pyžamách. "Samozrejme, keď sme tam spali," priznal. "Liberálna demokracia je vôľa väčšiny, ktorú obmedzujú ľudské práva. Tento systém že vyhraj voľby môžeš všetko nie je dobrý pre ľudí," tvrdí.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

16:32 Beblavý hovorí o českom systéme na hornú a dolnú snemovňu. "Alarmujúci je príklad z Maďarska, kde si Orbán po zmene systému urobil zo štátu to, čo chcel," hovorí programový líder PS/Spolu.

16:31 Tomáš Drucker hovorí o ôsmich volebných obvodoch. V prípade zmeny volebného systému by kandidoval v Bratislave.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

16:28 Alojz Hlina hovorí o podľa neho alarmujúcich prieskumoch zo západnej Európy, podľa ktorých vraj dve tretiny považujú demokraciu za nedôležitú. "Je to veľmi nebezpečné. Neviem, ako by taký prieskum dopadol u nás," varoval Hlina.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

16:26 "Ľudia niekedy túžia namiesto po demokracii, po nejakom silnom kráľovi, vodcovi. Často sa však stáva, že tento vodca zlyhá," hovorí Andrej Kiska.

16:23 "Liberalizmus je sloboda jedinca. Je to vynikajúci koncept, ale nie taký, ako je v západnej Európe," komentuje Sulík z SaS. "Iveta Radičová mala jedinečnú možnosť kandidovať na predsedníčku SDKÚ, mala by aj možnosť vyhrať, ale ona to nechcela," dodal líder SaS.

16:21 Richard Sulík spomenul v kontexte žien v politike Ivetu Radičovú. Dankovi vytkol ponožky na štátnom znaku, je to podľa Sulíka otázka slušnosti a navyše povedal, že ponožky na štátnom znaku boli klamstvá.

16:20 Symbolom liberálneho šialenstva Andrej Danko označuje predstaviteľa PS Martina Poliačika, ktorý si podľa neho dal pizzu a vešal ponožky.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

16:18 Téma sa zmenila na príchod liberalizmu do politiky. "Je to inak, ako som včera myslel," komentoval svoje včerajšie slová z RTVS Andrej Danko, ktorý sa obáva víťazstva liberálnych strán v týchto voľbách.

16:17 "O Veronike sa už dlhšie hovorilo, že chce odísť. Ja som rád, že sa pridala k našej strane," povedal na margo Remišovej Kiska.

16:14 Miroslav Beblavý spomína v kontexte žien aj Irenu Bihariovú na kandidátke PS/Spolu. "Bude trvať, kým si to vybojujú na tieto najväčšie kreslá, dúfam že tu budú v roku 2024 viaceré sedieť," tvrdí.

16:12 "Máme historicky prvú županku (Eriku Jurinovu - Žilina pozn. red.) z nášho hnutia. Rovnako líderkou bola kedysi aj Veronika Remišová, tak isto nebola vtedy známa rovnako, ako dnes známou nie je ani Mária Šofranko," argumentuje Igor Matovič, ktorý spomenul "medené motúzy", ktoré jej mal dať Andrej Kiska z pohľadu Remišovej.

16:10 "Ženy sú inteligentnejšie na to, aby sa do takýchto súbojov motali," povedal Sulík na margo žien v politike.

16:08 Na tému prišli ženy v politike. Danko hovorí o príkladoch ako ministerky Martina Lubyová či Gabriela Matečná. Predseda SNS spomenul aj Evu Smolíkovú.

16:05 Marian Kotleba (ĽSNS) sa ospravedlnil z tejto debaty. V štúdiu tiež chýba Peter Žiga (Smer-SD). Dostavili sa Richard Sulík a Andrej Danko.

MIMORIADNY ONLINE VOĽBY 2020
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: hnonline.sk, Topky)

16:03 Diskusia sa začína. V hoteli Devín sa nachádzajú Tomáš Drucker (Dobrá voľba), Béla Bugár (Most-Híd), dostaviť sa má aj Andrej Danko (SNS), vedľa neho už sedí Alojz Hlina (KDH), čoskoro príde aj Richard Sulík (SaS), Boris Kollár (Sme rodina), ako už bolo avizované, odvolal účasť, nasleduje Igor Matovič (OĽaNO), Miroslav Beblavý (PS/Spolu) a v štúdiu je tiež Andrej Kiska (Za ľudí).

15:30 Debata sa už o pol hodinu začne. Sledujte ju spolu s nami na našom streame uvedenom vyššie. V štúdiu v hoteli Devín privítame v diskusii od 16.00 hod. až 11 volebných lídrov politických strán kandidujúcich do parlamentu.


VOĽBY 2020 Tak toto tu ešte nebolo: Pripravte sa na najväčší predvolebný súboj v slovenských dejinách!


Až štvorhodinová diskusia

Diskusiu organizuje televízia Hospodárskych Novín a Rádio Expres. Jej prenos vám prinášame aj my cez portál Topky.sk. Diskusiu moderujú Marcela Šimková a Branislav Závodský. Stretávajú sa tu jedenásti volební lídri politickýchy subjektov, ktoré majú predpoklady na vstup do parlamentu. Kým Šimkovú diváci poznajú z online televízie Hospodárskych novín, Braňa Závodského poslucháči dobre spoznávajú z Rádia Expres z jeho poludňajších debát s politikmi pod názvom Braňo Závodský Naživo.

„Veríme, že pred voľbami prinesieme voličom dôležité informácie, potrebné pre zodpovedné rozhodnutie vo volebný deň. Vzhľadom na rozsah predvolebnej diskusie očakávame, že naša debata nebude o vzájomnom prekrikovaní sa politikov, ale dokáže rozobrať dôležité problémy do hĺbky a hlavne predstaviť riešenia,“ dodal riaditeľ digitálnych médií v Mafra Slovakia Denis Schvarcz na margo štvorhodinového predvolebného súboja.

Viac o téme: Braňo ZávodskýVoľby 2020Predvolebná debataMarcela Šimková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu