Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VOĽBY 2020 Andrej Kiska vypovedal na polícii: VIDEO Exprezident priniesol záhadnú obálku

Kiska bol dnes vypovedať na polícii Zobraziť galériu (5)
Kiska bol dnes vypovedať na polícii (Zdroj: Topky/Maarty, YouTube/Alien23 Alien23)

BRATISLAVA - V súvislosti s kompromitujúcimi videami, ktoré vyšli v kauze kupovania pozemkov na východe a v ktorých je hlavnou postavou líder strany Za ľudí Andrej Kiska, sa veci pohli ďalším smerom. Exprezident bol dnes v súvislosti s týmito videami vypovedať na polícii a tvrdí, že zrejme vie, kto za nimi stojí.

Andrej Kiska pri príchode na políciu:

Andrej Kiska bol vypovedať na polícii v súvislosti so zverejnenými videami o pozemkoch

Kiska sa už k videu, kde sa rozpráva Milan Reichel s Michalom Šuligom, či k videu, kde je sám on nasnímaný už vyjadril tak, že ide o zostrihané nahrávky. "Už týždeň žiadam políciu, aby konala. Videli sme zinscenované divadlo na videu," povedal po dnešnom príchode na políciu Andrej Kiska. "Máme informácie, kto pravdepodobne stojí za celou touto špinavou antikampaňou," tvrdí bývalá hlava štátu.

Kiska vypovedal v súvislosti s videami, na jednom z nich sa rozpráva Milan Reichel s Michalom Šuligom
Zobraziť galériu (5)
Kiska vypovedal v súvislosti s videami, na jednom z nich sa rozpráva Milan Reichel s Michalom Šuligom  (Zdroj: YouTube/Alien23 Alien23)

Meno poskytol polícii

Kiska vidí za videom stranu Smer. "Je pár dní pred voľbami a Smer koná," zopakoval Kiska. Ten zároveň požiadal o pomoc etických hackerov, aby pomohli zistiť pôvod týchto videí. "V tejto obálke mám meno človeka, o ktorom máme informácie, že stojí za celou touto špinavou antikampaňou. Je to poslanec Národnej rady za stranu Smer," povedal Kiska a dodal, že toto meno je odhodlaný povedať polícii.

VOĽBY 2020 Andrej Kiska
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

Andrej Kiska po výpovedi:

Kiska po výpovedi na polícii

Netrvalo dlho a Kiska sa vzápätí už vracal po výpovedi od vyšetrovateľa. "Práve pred chvíľou som vyšetrovateľovi dodal všetky informácie, o ktorých viem," skonštatoval predseda Za ľudí a zopakoval, že meno poslanca parlamentu dodal vyšetrovateľovi tiež. "Teraz viac povedať nemôžem,"​ uzavrel Kiska a odišiel.

VOĽBY 2020 Andrej Kiska
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

Zámer ísť na políciu oznámil už včera

Kiska sa už vo včerajšom statuse na sociálnej sieti pýtal polície, na čo čaká. "Zajtra tam (na políciu pozn. red.) pôjdem dobrovoľne sám. Poviem úplne všetko, čo viem. Nemám čo skrývať," oznámil už včera Kiska.

VOĽBY 2020 Andrej Kiska
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Kiska)

Viac o téme: PozemkyVýpoveďPolícia VideáAndrej Kiska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu