Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

PRÁVE TERAZ Desivá nehoda na R1: FOTO Kamión zdemoloval auto, vodička sa druhýkrát narodila!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR)

ŽARNOVICA - Polícia prostredníctvom sociálnej siete informovala o nehode na R1 neďaleko Žarnovice. Došlo k nej v pondelok popoludní. Ochrancovia zákona zverejnili aj aktuálne snímky z miesta nešťastia. Pri pohľade na ne je jasné, že vodička mala z pekla šťastie! Na mieste sú stále záchranné zložky.

Ako priblížila polícia, 32-ročný poľský kamionista sa pravdepodobne nevenoval dostatočne vedeniu vozidla a situácii v cestnej premávke. "Zrejme si nevšimol vozidlo odstavené z dôvodu poruchy pri pravej krajnici," opísali ochrancovia zákona v príspevku. Ťažký stroj auto úplne zdemoloval.

PRÁVE TERAZ Desivá nehoda
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook:Polícia SR)

K nárazu ale našťastie došlo v čase, kedy majiteľka vozidla išla umiestniť výstražný trojuholník. Bola teda mimo auta. Ako potvrdila banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, neutrpela žiadne zranenia. Ak by v osudnej chvíli sedela vo vozidle, nehoda mohla mať fatálne následky.

PRÁVE TERAZ Desivá nehoda
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook:Polícia SR)

"Polícia na mieste reguluje dopravu a v čase odstraňovania havarovaných vozidiel bude cesta úplne uzavretá a doprava odklonená," znelo upozornenie pre vodičov.

O nehode informoval aj dopravný servis Zelená vlna s tým, že úsekom na 111. kilometri pred Žarnovicou v smere do Žiaru nad Hronom momentálne neprejdete. Doprava je odklonená zjazdom na Lehôtku pod Brehmi po ceste I/65. Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: NehodaR1Žarnovica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu