Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Horor za dverami bytu: FOTO Slovenku nútili k prostitúcii, žene sa podarilo ujsť a zalarmovať políciu

Ženu nútili k prostitúcii Zobraziť galériu (3)
Ženu nútili k prostitúcii (Zdroj: FB/Polícia SR)

DUBNICIA NAD VÁHOM – Mladá Novodubničanka od januára prežívala peklo. Nútili ju k prostitúcii, celý mesiac ju mali ponúkať na sex rôznym zákazníkom. Držali ju zamknutú v byte. Žene sa však napokon podarilo utiecť a oboznámiť políciu.

Policajti cudzineckej polície zasahovali v Dubnici nad Váhom. Vykonali niekoľko domových prehliadok a zadržali viacero osôb podozrivých z trestného činu obchodovania s ľuďmi. Vyšetrovateľ už obvinil dvoch mužov a jednu ženu vo veku od 25 do 41 rokov.

Ženu nútili k prostitúcii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Čítajte aj: Obvinili členov slovenského gangu: Vo Veľkej Británii predávali ženy z Trebišova

Podľa zistení polície mali v januári tohto roka vylákať na stretnutie 30-ročnú Novodubničanku a násilím ju vtiahnuť do auta. Potom previezť do bytu, a tam ju pod hrozbou násilia a bitky nútiť k prostitúcii. „Celý mesiac ju mali prostredníctvom sociálnych sieti ponúkať na sex rôznym zákazníkom, s ktorými dohodli stretnutie, dopravili ju na miesto, kde so zákazníkmi vykonávala v autách pohlavný styk a iné sexuálne praktiky,“ opísala prípad polícia.

Ženu nútili k prostitúcii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Ženu následne zobrali naspäť do bytu, kde jej takto zarobené peniaze zobrali. V byte ju držali zamknutú, vyhrážali sa jej bitkou a násilím. „Takto mala žena uspokojiť približne tridsať zákazníkov a páchatelia mali zarobiť týmto spôsobom do tisíc eur,“ povedali zástupcovia zákona. Mladej žene sa napokon podarilo ujsť a zalarmovať políciu.

Zadržaným osobám hrozí až 10-ročné väzenie. „Tri obvinené osoby sú v cele policajného zaistenia, vyšetrovateľ navrhuje ich väzobné stíhanie. Po dokázaní viny im hrozí odňatie slobody až na desať rokov,“ dodali muži zákona.

Viac o téme: SlovenskoŽenaProstitúcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu