Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nočná dráma na Spiši! VIDEO Policajti naháňali opitého vodiča, v sanitke sa uchýlil k hroznému činu

Muž z Krompách šoféroval opitý, havaroval a v sanitke napadol policajta
Muž z Krompách šoféroval opitý, havaroval a v sanitke napadol policajta (Zdroj: FB/Polícia SR - Košický kraj)

KROMPACHY - Šoféroval opitý, pred policajtmi unikal, havaroval a v sanitke napadol policajta. To je opis vyčíňania 31-ročného muža z Krompách, ktorému hrozí až päťročné väzenie. Video z jeho zadržania na svojej sociálnej sieti zverejnila polícia.

Policajti na Spiši v pondelok (27. 1.) krátko po polnoci prenasledovali muža z Krompách. Unikal 31-ročný vodič, ktorý šoféroval pod vplyvom alkoholu.

Keď ho v Krompachoch chceli zastaviť policajti, začal unikať smerom na Richnavu. Zástupcovia zákona vozidlo prenasledovali, jeho šofér však jazdu nezvládol. Na rovnom úseku cesty v obci Richnava dostalo vodičovo auto šmyk, následne narazilo do betónového múru.

Muž z Krompách šoféroval opitý, havaroval a v sanitke napadol policajta

Mužovi bola v dychu nameraná hodnota 2,23 promile. Zranil sa ľahko. V sanitke počas prevozu do nemocnice zaútočil na policajta kopancami.

Policajti muža obvinili z trestných činov ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a útoku na verejného činiteľa. Za tieto skutky mu hrozí až päťročné väzenie. Polícia dôrazne apeluje na všetkých vodičov, že alkohol za volant nepatrí.

Viac o téme: AlkoholVodičKrompachyÚtek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu