Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

AKTUÁLNE Na východe Slovenska našli telo ženy: Dobitá na smrť!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

KOŠICE - Polícia na sociálnej sieti informovala o tom, že v metropole na východe Slovenska našli telo ženy, ktorá mala mnohopočetné zranenia. Niekto ju dobil na smrť.

Brutálne dobité telo ženy našli v stredu v podvečer, polícia o tom informovala dnes. Po páchateľovi pátrajú.

"Včera podvečer bolo v Košiciach nájdené telo ženy bez známok života s mnohopočetnými zraneniami na niekoľkých častiach tela. Podľa predbežných výsledkov pitvy smrť ženy zavinila cudzia osoba," informovala polícia s tým, že zisťujú aj totožnosť obete. 

Violu zabili v Bratislave

Ešte v novembri minulého roka otriasla Slovenskom správa o mŕtvej Viole, ktorú našli v bratislavskom prístave 11. novembra. Bola vážne zranená a podchladená. Koho obeťou sa stala mladá žena ale nie je známe doteraz. 

Na Violu nemal nikto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook-J.Z.)

Rodáčka zo Sniny sa roky venovala modelingu, veľa cestovala, čas vypĺňala fotografovaním a učila v jazykovej škole v Bratislave. Otázniky okolo jej násilnej smrti sú stále nezodpovedané a strach verejnosti umocňovali aj rôzne konšpiračné teórie, ktoré sa neustále množili. Polícia ale ubezpečovala, že správy o ďalších brutálnych vraždách v hlavnom meste, sú poplašné.

Viac o téme: ŽenaVraždaPolícia Košice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu