Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Danko a Bugár bok po boku: VIDEO Líder Mosta našepkával ako v škole a opäť sa plietol jazyk

Andrej Danko a Béla Bugár Zobraziť galériu (2)
Andrej Danko a Béla Bugár (Zdroj: Facebook/Sloboda a Solidarita)

BRATISLAVA - Včera sa odohrala pravdepodobne posledná parlamentná schôdza v tomto volebnom období a na nej bolo poriadne rušno. Mnohí predsedovi NR SR Andrejovi Dankovi vytýkali artikuláciu a líder Obyčajných ľudí sa dokonca zdvihol s papierom "On je ožratý". To by ešte nič nebolo, oproti tom, že sám koaličný partner Béla Bugár mu musel našepkávať pri čítaní návrhu v pléne.

Video zo situácie na sociálnej sieti zdieľala opozičná Sloboda a Solidarita a atmosféra bola naozaj na popukanie. Každé jedno slovo totiž Danko zopakoval po ticho našepkávajúcom Bélovi Bugárovi.

Keď sa jazyk pletie

"Po škandalo ... škandaloznom zadržaní a vza ... späťvzatí prepustenia pána Trnku, aby sme..." znie najnovší citát z dielne Andreja Danka, keď za asistencie predsedu Mosta-Híd čítal návrh v pléne Národnej rady SR. "Chcete, aby sme teda hlasovali o správe?" pýtal sa prekvapený Danko, ktorého ihneď poopravil Bugár. "Chce informáciu zaradiť," zachraňoval šéf Mosta, čo sa dalo.

Včerajšie perly

Danko mal včera okrem tohto incidentu aj viaceré ďalšie kapitoly. Okrem toho, že vyhlásil, že nemá úctu voči prezidentke, zobral si na paškál aj protestujúceho Igora Matoviča. "Takého človeka jak vy dám do vrecka hocikedy," odkázal Matovičovi ešte Danko počas toho, ako sa opozičný líder usádzal uz na svoje miesto.

Danko a Bugár bok
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Maarty)


Rušno v parlamente! Posledná schôdza začala vo veľkom štýle: „On je ožratý,“ označil Matovič Danka


Počas uvádzania návrhu zákona Anny Zemanovej ešte Dankovi ušla jedna z jeho najnovších perál: "Vy si niekedy mýlite moju dobrosť s ľudskosťou," vyhlásil Danko v parlamente. "Veľmi dobre viete, že som iný človek, ako vy prezentujete v sociálnych médiách. Mám vás plné zuby všetkých," dodal ešte Danko a vyzval poslancov, aby sa nesmiali.

Viac o téme: Béla BugárAndrej Danko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu