Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Malchárek rok a pol po rozvode: FOTO Nová sexi brunetka po jeho boku! V plavkách očarila Slovensko

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA – Slovensko má nový promi pár! A je to poriadna bomba. Legendárny exminister z Gorily Jirko Malchárek (53) sa objavil s o dvadsať rokov mladšou Michaelou. S exmanželkou Sofiou sa rozišli vlani vo februári. Dvojicu, ktorá držala vzťah v tajnosti, sa nám podarilo odfotiť na verejnosti.

Malchárek zobral v sobotu večer svoju novú známosť do Národného divadla na premiéru hry Celé zle. Podarilo sa nám zistiť, že mladá brunetka po boku expolitika je známa celému Slovensku ako sexi dievča z klipu Tatry Happy. Michaela Galová (33), ktorá pózovala v plavkách na Lomničáku, pred piatimi rokmi doslova zvalcovala internet a dokonca sa stala najsledovanejšou na svete.

Malchárek rok a pol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube.com)

Podľa našich informácií chodia s Jirkom niekoľko týždňov. „Slovensko ju síce pozná ako sexi babu, ale v skutočnosti je veľmi citlivá a introvertná,“ prezradila nám ich kamarátka. Michaela sa po klipe venovala prevažne reklame.

Galéria: Jirko Malchárek s Michaelou Gálovou

Malchárek sa k ich vzťahu vyjadril nechcel. „Prepáčte, ale k súkromiu sa vyjadrovať nebudem,“ povedal nám. Večer si však so svojou novou kráskou poriadne užíval a na skrachovaný vzťah očividne zabudol.

Malchárek dnes už s exmanželkou Sofiou
Zobraziť galériu (4)
Malchárek dnes už s exmanželkou Sofiou

Viac o téme: VzťahJirko Malchárek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu