Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krajcer v obkľúčení krásnych dám! FOTO Divoké ZÁBERY z oslavy exministrovej 50-ky

Daniel Krajcer oslávil 50-ku pomerne veselo Zobraziť galériu (7)
Daniel Krajcer oslávil 50-ku pomerne veselo (Zdroj: TASR – Jakub Kotian, Facebook/S.L.)

BRATISLAVA - Dožíva sa významného jubilea. Bývalý a populárny markizák a exminister kultúry za stranu SaS Daniel Krajcer má za sebou polstoročnicu. A čo by to boli za narodeniny bez poriadnej oslavy? Krajcer životné jubileum oslávil aj v sprievode bývalých kolegov z televíznej brandže.

Bývalý politický moderátor začal párty vo veľkom štýle a na oslavu narodenín pozval aj bývalé kolegyne. Podľa fotografií, ktoré zverejnila na sociálnej sieti bývalá markizáčka Soňa Lexmanová, išlo o poriadne veľkú žúrku. "Nemám cvaknutú ani tortu a ani sme poriadne nezapózovali, ale za to sme sa úžasne bavili," napísala k fotkám Lexmanová.

Krajcer v spoločnosti Zlatice Švajdovej Puškárovej, Anety Pariškovej a Heleny Hupkovej.
Zobraziť galériu (7)
Krajcer v spoločnosti Zlatice Švajdovej Puškárovej, Anety Pariškovej a Heleny Hupkovej.  (Zdroj: Facebook/S.L.)

Na párty sa dostavila aj súčasná markizáčka Zlatica Švajdová Puškárová, Aneta Parišková, či Krajcerová bývalá manželka Helena Hupková. Na oslave sa dokonca objavil aj producent Jeffo Minářik.

Krajcer pózoval aj s ďalšími kolegami, medzi ktorými nechýbala ani Soňa Lexmanová (v strede, šaty so zebrovaným motívom) či producent Jeffo Minářik (vpravo)
Zobraziť galériu (7)
Krajcer pózoval aj s ďalšími kolegami, medzi ktorými nechýbala ani Soňa Lexmanová (v strede, šaty so zebrovaným motívom) či producent Jeffo Minářik (vpravo)  (Zdroj: Facebook/S.L.)


Všetky zábery nájdete v Galérii >>


Začiatok v televízii, potom politika

Daniela Krajcera mnohí poznajú z televíznych obrazoviek ako moderátora politickej, diskusnej relácie SITO, ktorá sa vysielala na televízii Markíza. Krajcer však v deväťdesiatych rokoch začínal ešte ako moderátor v Slovenskom rozhlase. Nasledovala jeho kariéra moderátora televíznych diskusii, v ktorej sa angažoval až do roku 2010. Následne sa po parlamentných voľbách stal ministrom kultúry vo vláde Ivety Radičovej.

Daniel Krajcer a Juraj Miškov v parlamente v roku 2012
Zobraziť galériu (7)
Daniel Krajcer a Juraj Miškov v parlamente v roku 2012  (Zdroj: SITA/Jozef Jakubčo)

Po páde vlády pôsobil ako poslanec Národnej rady. V ďalších voľbách v roku 2016 kandidoval za novú stranu SKOK!. Tá sa však nedostala do parlamentu. Krajcer zároveň v roku 2017 neúspešne kandidoval na post predsedu Bratislavského samosprávneho kraja v župných voľbách s podporou strán SKOK!, Most-Híd a Strany zelených.

Daniel Krajcer počas kandidatúry v župných voľbách 2017
Zobraziť galériu (7)
Daniel Krajcer počas kandidatúry v župných voľbách 2017  (Zdroj: SITA/SZK)

Viac o téme: Oslava50-tkaDaniel Krajcer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu