Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nový Čas opäť plní sny!

Autista Lukáško túžil po legu s hasičmi.
Autista Lukáško túžil po legu s hasičmi.

BRATISLAVA - Už po tretí rok sa rozhodol Nový Čas z vydavateľstva Ringier splniť vianočné sny ťažko chorým deťom na Slovensku. Podľa hesla - Sme najväčší, a preto pomáhame ďalej - budeme aj tento rok plniť najtajnejšie želania malých pacientov.

Už tretí rok si s ľútosťou uvedomujeme, že nedokážeme vrátiť zdravie ani odstrániť bolesť. Napriek tomu sa aj počas týchto Vianoc pokúsime vyčarovať úsmev na tváričkách tých najmenších.

Nový Čas pokračuje v úspešnej akcii Môj vianočný sen a tak ako vlani, aj teraz chce rozdávať radosť malým pacientom. Deti trpiace vážnymi chorobami nám oddnes až do 24. novembra môžu posielať listy s ich tajnými želaniami. A my sa ich budeme snažiť posunúť na tie správne miesta, kde sa plnia najtajnejšie túžby...

„Som ťažko chorá. Čaká ma transplantácia pečene. Mojím zatiaľ nesplneným snom je mať zdravie ako ostatné deti. Často ležím v nemocnici, je to nudné a veľmi by som si priala notebook,“ napísala nám vlani Gabika. Rovnako ako desiatky iných detí na celom Slovensku stihla náš vianočný termín, jej list došiel včas a my sme stihli splniť jej želanie. Na stoloch v redakcii nám však ostalo mnoho listov, ktoré prišli po stanovenom dátume a ich obsah sme, bohužiaľ, nestihli zrealizovať. „Aj tento rok veríme, že opäť nájdeme spôsob, ako väčšine z detí urobiť na Vianoce radosť napriek ťažkým chorobám,“ vysvetľuje marketingová manažérka projektu Oľga Danihelová.

„Upozorňujeme však všetky detičky, že listy aj emaily nám naozaj musia doručiť do 24. novembra, inak ich už nestihneme zaevidovať,“ upozornila Oľga Danihelová. Tak ako vlani, aj tento rok budeme rozdávať hračky, videohry, počítače, bicykle, či plniť iné krásne sny, ktoré budú v našich silách. Ťažko chorým deťom tak na napísanie zoznamu vianočných želaní ostáva ešte celý týždeň. Presne mesiac pred Vianocami sa naša vianočná pošta zastaví. A potom už všetko ostáva na Ježiškovi...

Kde vám splníme sny:

Všetky vianočné želania malých pacientov čakáme na adrese:
Redakcia denníka Nový Čas
Prievozská 14
P. O. Box 42
820 04 Bratislava

Na obálku nezabudnite pripísať heslo: Môj vianočný sen.

Svoje priania môžete posielať aj e-mailom na
mojsen@novycas.sk.
Nezabudnite, že všetky listy musíme mať v redakcii najneskôr do 24. novembra!!!
V liste taktiež uveďte kontakt na vás v podobe adresy alebo telefónneho čísla!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu