Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

AKTUÁLNE V centre Bratislavy sa vykoľajila električka, MHD cez Obchodnú nepremáva

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Ľudovít Vaniher)

BRATISLAVA – V centre Bratislavy, na križovatke ulíc Radlinského a Imricha Karvaša, sa v sobotu ráno vykoľajila električka. Na Obchodnej ulici je preto obojsmerne zastavená doprava MHD. Týka sa to električkových liniek 1, 3 a 9. Na sociálnej sieti na to upozorňuje Dopravný podnik Bratislava (DPB).

Pre vykoľajenie električky jazdí momentálne linka 1 od zastávky Žilinská cez Blumentál, Vazovovu, Špitálsku a Kamenné námestie. Neobsluhuje zastávky STU, Vysoká, Poštová a Námestie SNP. Električky linky 3 premávajú od zastávky Kamenné námestie a pokračujú k Slovenskému národnému divadlu (SND), Námestiu Ľ. Štúra a Šafárikovmu námestiu. Neobsluhujú zastávku Námestie SNP.

Linka 9 premáva od Blumentálu cez Americké námestie, Špitálsku, Kamenné námestie, SND, Námestie Ľ. Štúra a Šafárikovo námestie. Neobsluhuje zastávky STU, Vysoká, Poštová a Námestie SNP. "Upozorňujeme cestujúcich, že cez prestupný uzol Námestie SNP premáva iba električka X6. Na ostatné električky treba prestúpiť na Kamennom námestí. Obnova dopravy sa očakáva okolo 9.00 h," spresnil DPB.

Viac o téme: ElektričkaVykoľajenieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu