Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bratislava má novú turistickú atrakciu! Vie o nej celý svet...je veľká, národná, Dankova a na smiech

Bleskozvod Andreja Danka. Zobraziť galériu (4)
Bleskozvod Andreja Danka. (Zdroj: koláž Topky.sk)

BRATISLAVA - Odkedy predseda parlamentu Andrej Danko oznámil, že pred Národnou radou bude stáť 30-metrov vysoký stožiar a na ňom vlajka, smeje sa na ňom takmer celá krajina. Ľudia sú však kreatívni a vtipy posunuli na vyššiu úroveň.

Počas víkendovej búrky udrel do 30-metrovej pýchy Andreja Danka blesk a stožiar poškodil. Aj keď terčom vtipov bol predseda a jeho stožiar už predtým, blesky posunuli tieto srandy na iný level. Na mapách sa dokonca objavil bod Slovenský národný bleskozvod. 

Bratislavu zasiahli silné búrky: Blesky udierali celú noc, v ohrození bol aj Dankov stožiar

Človek, ktorý ho tam vytvoril nenechal nič na nahodu. Slovenský národný bleskozvod je centrum meditácie a doménu má clovecloveku.sk. Pribúdajú aj recenzie pre prípadných turistov, ktorí by sa rozhodli Slovenský národný bleskozvod navštíviť. 

Slovenský národný bleskozvod.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: google maps)

"Sme síce rozkradnutý mafiánsky štát bez práva, poriadku, bez funkčného zdravotníctva, či polície, ale máme konečne symbol našej národnej hrdosti! Ja si myslím, že tak aspoň 50 tisíc nových voličov za toto teraz národniari dostanú... účel za naše prachy to potom splnilo," napísal Ľudovít. 

Slovenský národný bleskozvod.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: google maps)

"Tento majestátny symbol slovenského štátu, týčiaci sa 30 metrov nad naším kráľovským mestom a rozhodne vo väčšej výške ako u našich maďarských susedov, som mal v predstavách už v čase, keď som ako malý kapitán bozkával svoje prvé výložky," napísal zase Patrik.

Viac o téme: BleskozvodStožiarAndrej Dankov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu