Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia tragédia v Žiline: Jakuba (†24) našli zastreleného, rodina netuší, čo je za tým

Jakuba našli mŕtveho, pravdepodobne sa zabil. Zobraziť galériu (2)
Jakuba našli mŕtveho, pravdepodobne sa zabil. (Zdroj: Topky.sk)

SOBRANCE - Hrozná tragédia na východe Slovenska! V utorok našla polícia mladého, len 24-ročného Jakuba bez známok života. Pravdepodobne sa zastrelil.

Polícia u nebohého muža spravila domovú prehliadku, pri ktorej našla náboje. Rodina ani známi nevedia, čo sa presne stalo, polícia pracuje s rôznymi teóriami, ktoré ale podľa rodiny nedávajú zmysel. Ako sa Jakub (†24) dostal zo Žiliny až na východ Slovenska nie je zatiaľ známe.

"V utorok ráno bolo v katastrálnom území obce Vyšné Nemecké (okr. Sobrance) nájdené telo 24-ročného muža bez známok života so strelným poranením v oblasti hlavy. Okolnosti, za akých k poraneniu došlo, polícia vyšetruje, a v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre podozrenie z trestného činu zabitia. Bližšie informácie v tejto chvíli nie je možné poskytnúť,"  informovala košická krajská policajná Lenka Ivanová

Isté je, že mal navštíviť zubára na Ukrajine. "Kto by chodil na Ukrajinu s vlastnou zbraňou keď si chcel dať opraviť zuby?" pýta sa Martina, ktorá je blízkou osobou Jakuba.

Jakuba našli mŕtveho, pravdepodobne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

Polícia pri ňom našla jeho doklady, no mobil pri sebe nemal. Podľa zistení portálu topky.sk, polícia mu našla na jeho rukách pušný prach z jeho vlastnej zbrane a pri sebe mal hotovosť 2500 eur. "Vlastnil zbrojný preukaz a mal na seba legálne štyri zbrane, pretože pracoval ako strážnik," priblížila skutočnosť Martina.

Podľa jej slov bol Jakub tichý a nekonfliktný mladý človek, ktorý by sa začiatkom júla dožil 25 rokov. V danej veci sme oslovili aj políciu, ktorá sa nám zatiaľ nevyjadrila.

Viac o téme: ZbraňSamovraždaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu