Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Lekári hovoria o obrovskom zázraku: Tínedžerka Johanna (17) pád z UFA prežila

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Maloleté, len 17-ročné dievča, ktoré minulý týždeň spadlo z bratislavskej vyhliadkovej veže UFO, je stabilizované. Podľa našich informácií dokonca komunikuje. Lekári hovoria o zázraku.

Sedemnásťročná študentka Johannka má obrovské šťastie! Tvrdia to aj lekári z Národného ústavu detských chorôb. Dievčina spadla alebo vyskočila z vyhliadkovej veže UFO a dopadla na auto, ktoré bolo odparkované pod ním.

Pád z asi 80-metrovej výšky akoby zázrakom prežila. Niektoré médiá dnes informovali o tom, že dievčina zomrela. Národný ústav detských chorôb a rodina maloletej pacientky, ktorá utrpela polytraumu v dôsledku pádu z výšky, sa preto v snahe zabrániť šíreniu nepodložených informácií, rozhodli vydať spoločné stanovisko.

Dievčina prežila pád z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Zdravotný stav pacientky je stabilizovaný, je pri vedomí a komunikuje. Prosíme o trpezlivosť a rešpektovanie mimoriadne náročnej situácie rodiny a rovnako lekárov a ostatného personálu kliniky, aby mohli nerušene vykonávať svoju prácu," povedala pre Topky hovorkyňa Dana Kamenická.

"Lekári robia všetko preto, aby pacientke pomohli. V prípade zásadnej zmeny zdravotného stavu budeme verejnosť informovať. Rodina pacientky zároveň úprimne ďakuje lekárom a sestrám Národného ústavu detských chorôb a všetkým, ktorí sa na záchrane mladého života podieľali a podieľajú za profesionálny a empatický prístup," dodala Kamenická. O tom, že dievčina sa prebrala informoval ako prvý portál Glob.sk.

 

Viac o téme: PádDievčaZraneniaBratislavaUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu