Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

AKTUÁLNE Mafiánsky boss podtatranského podsvetia je mŕtvy!

Ondrej Žemba si užíval chvíle voľna v Chorvátsku. Zobraziť galériu (3)
Ondrej Žemba si užíval chvíle voľna v Chorvátsku. (Zdroj: Reprofoto/Ivan Mego/Plus7dní)

SPIŠSKÁ SOBOTA - Kedysi bol šampiónom v kulturistike a reprezentačným trénerom a spájaný bol s mafiou. Rôzne väzby mal aj na politikov a vplyvných podnikateľov. Ondrej Žemba označovaný za bossa podtatranského podsvetia zomrel vo veku 64 rokov vo svojom dome v Spišskej Sobote.

Podľa našich informácií Žemba zomrel na masívny infarkt, oficiálne sa však čaká na výsledky pitvy. Záchranku privolala jeho dcéra s tým, že otec nedýcha. "Môžem potvrdiť výjazd rýchlej záchrannej služby, ktorá 64-ročnému mužovi poskytla prvú pomoc. Žiaľ, oživiť sa ho nepodarilo. Pre zistenie presných príčin úmrtia bola nariadená pitva," povedal hovorca záchranárov Jozef Minár. 

AKTUÁLNE Mafiánsky boss podtatranského
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: index-hr, posilnovanie.sk)

Žemba bol podľa našich informácií pred smrťou v dobrej kondícii, ešte minulý týždeň bol na akcii venovanej bojovým športom v Poprade.

Kedysi obávaný muž slovenského podsvetia naháňa Chorvátom strach: Teror na ostrove Brač

Žemba bol kedysi významnou postavou slovenského podsvetia. Popradský podnikateľ získal titul majstra v kulturistike v roku 1999, v tom istom roku sa ho konkurencia pokúsila zabiť. O dva roky neskôr sa postavil do čela Tatravagónky ako jej spolumajiteľ a šéf dozornej rady.

Napojený na zvučné mená mafiánov, z ktorých dnes už niektorí nežijú, iní si odpykávajú doživotné tresty, sa podieľal na páchaní trestnej činnosti v podtatranskej oblasti. Neskôr sa stiahol do ústrania. Chvíle oddychu si užíval na chorvátskom ostrove Brač, kde si vybudoval vilu.

Viac o téme: SmrťMafiaOndrej Žemba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu