Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vodič uháňal na Soroške cez plnú čiaru: VIDEO O minútu zaúradovala karma, nečakaný zvrat

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Dopravné predpisy sú pre niektorých vodičov zjavne na to, aby sa porušovali. To, že svojou riskantnou jazdou ohrozujú aj iných, je im asi ukradnuté rovnako. V niektorých prípadoch sa však stane, že sa ich nerozvážnosť vypomstí len im samotným. Ako sa ukázalo aj v nasledujúcom videu, ktoré zverejnila polícia vo svojom profile na sociálnej sieti, niekedy zaúraduje karma nečakane rýchlo.

Bizarná nehoda pod Soroškou: Vodič vystúpil po zrážke s jelenicou, zrazilo ho vlastné auto

"Video od vás. Našťastie sa nič vážne nikomu nestalo. Často má ale takéto nezodpovedné správanie vodičov tragické následky - ktoré postihujú nevinných. Video pochádza z horského priechodu Soroška v okrese Rožňava," informovala polícia v príspevku s názvom Karma je zdarma.

Vodič uháňal na Soroške
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Na záberoch z palubnej kamery vidno vodiča v červenom aute, ktorý obieha cez plnú čiaru a má rozhodne niekam naponáhlo. Tentokrát mu však jeho pretekársky elán vydržal iba po najbližší jarok. O minútu neskôr totiž kamera zachytila to isté vozidlo "zapikované" mimo cesty.

Predbiehanie na Soroške

Keďže z neho vodič dokázal vyjsť po svojich, pravdepodobne sa mu nič nestalo. Hádam sa aspoň poučil a odteraz si bude pamätať, že do cieľa hlavne treba dôjsť živý a zdravý. Cesty v tomto období bývajú už častokrát mokré či namrznuté a treba rátať s tým, že aj pri nižšej rýchlosti môžete dostať šmyk. Horský priechod Soroška je pritom jeden z tých úsekov, kde je dobré zvýšiť opatrnosť.

Viac o téme: NehodaPredbiehanieJarok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu