Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mama Zuzana opäť štartuje! ...a s novými deťmi

Na politickú scénu sa vracia známa tvár.
Na politickú scénu sa vracia známa tvár. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Na politickú scénu sa vracia známa tvár. Len nedávno sa o Zuzane Martinákovej špekulovalo, že nahradí ministerku práce a už klope na dvere. Trvalo jej síce trošku dlhšie, kým sa otriasla z fiaska vo voľbách, možno však celý ten čas dôkladne upratovala v Slobodnom fóre. Predstaví totiž nové detičky, ktoré jej majú pomôcť k návratu na politické výslnie.

Nový Čas už informoval o záujme o Martinákovú zo strany exministra hospodárstva Roberta Nemcsicsa, ktorý ohlásil vznik liberálnej strany. Za zaujímavý označila šéfka strany Slobodné fórum (SF) aj pohyb v ANO po odchode Pavla Ruska, ale tvrdí: „Bude to naša samostatná cesta, na ktorú sa pripravujeme v podstate od volieb.“ S nikým podľa nej nerokujú a snem chystajú už 13. októbra.

„Budeme mať nový štart. Jadro nášho tímu tvoria noví ľudia vo vedení strany,“ prezradila Novému Času. Podľa nej pôjde o ľudí, ktorí ešte v politike neboli, ale mama Martináková im verí. Familiárnu prezývku si vyslúžila po tom, čo rozkol v SF pred voľbami 2006 komentovala slovami: „Treba, aby sa mama vrátila domov, trošku poupratovala, urobila si poriadok v rodine.“

Tentoraz si opäť trúfa: „Myslím si, že tento projekt spôsobí minimálne rozruch na slovenskej politickej scéne.“ Informácie o tom, že mala nahradiť Tomanovú, považuje za „ríšu snov“. „A neplánujem kandidovať na prezidentku, ani len náhodou,“ uzavrela.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu