Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Sebastian len čumel, čo sa dialo v bratislavskej MHD: Toto ešte asi nikto nezažil!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Revízori Bratislava)

BRATISLAVA - V mestskej hromadnej doprave sa dá robiť všeličo - čítať knihu, jesť, spať, ale aj študovať. V bratislavskom autobuse niekto prichytil malého chlapca pri tom, ako si na sedadle robí domáce úlohy. Pre niekoho vzorný žiak, pre druhého zbytočné riskovanie. Stačí, keď šofér prudšie zabrzdí a katastrofa už môže byť na svete.

Sebastian minulý týždeň zachytil v autobuse linky č. 78 zaujímavý výjav a zverejnil ho na facebookovej stránke Revízori. Na fotke je chlapec, ktorý sa krčí pri sedadle a píše si niečo do zošita. Vedľa bola položená školská aktovka a otvorený peračník, takže sa dá predpokladať, že si práve robil domácu úlohu. 

FOTO Sebastian len čumel,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Revízori Bratislava)

Ťažko povedať, či oproti sediaca žena bola jeho mama, alebo cestoval sám. V každom prípade sa školák vystavoval nebezpečnej situácii, pretože pri prudšom manévri vodiča mohol skončiť so zranením. Mnohí užívatelia aj napriek tomu ale ocenili jeho snahu a vyzdvihli najmä fakt, že nedrží v ruke mobil, ale väčšina dnešnej mládeže. "Je to milé. Takto príde domov a má voľno a môže ísť za kamarátmi," zhodli sa viacerí. 

Viac o téme: BratislavaMhdDomáca úloha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu