Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Majiteľ octavie v Prievidzi zažil škaredý šok: Narazil do neho taxikár, ale... karma je zdarma!

Vinníka nebolo vôbec ťažké vypátrať Zobraziť galériu (3)
Vinníka nebolo vôbec ťažké vypátrať (Zdroj: Facebook/Tabuľa hanby okres Prievidza)

PRIEVIDZA - Obyvateľ Prievidze zažil nedávno v jeden deň dve prekvapenia - jedno veľmi nemilé a jedno, naopak, pozitívne. Najprv zistil, že mu niekto oškrel auto a ako to už býva na Slovensku zvykom, vinník jednoducho zdúchol, aby nemusel riešiť prípadnú škodu. Karma v podobe očitého svedka si ho ale našla a pred zodpovednosťou neušiel.

Na istého Prievidžana čakalo začiatkom septembra po príchode ku svojmu autu nemilé prekvapenie. Na pravej zadnej časti bielej octavie objavil červený šrám a hneď mu bolo jasné, že do neho musel niekto naraziť. Lenže ten dobrák namiesto toho, aby nechal odkaz v podobe svojho kontaktu, z miesta činu ušiel, aby nemusel za nič zodpovedať.

FOTO Majiteľ octavie v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Tabuľa hanby okres Prievidza)

To ale netušil, že ho niekto celý čas sledoval a zapísal si jeho ŠPZ, aby ho mohol nahlásiť majiteľovi poškodeného auta. "Bol som očitým svedkom, ako vám ten zadný nárazník a svetlo zachytil červený taxi taxi. Jeho EČV bolo...," stojí na odkaze, ktorý si našiel majiteľ octavie za stieračom. Bol rád, že sa v takejto nepríjemnej situácii našiel človek, ktorý mu takouto cestou pomohol odhaliť páchateľa a na prievidzskej tabuli hanby sa mu za to poďakoval. 

FOTO Majiteľ octavie v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Tabuľa hanby okres Prievidza)

Užívatelia kvitujú, že ešte stále sú medzi nami ľudia, ktorí nezatvárajú v takýchto situáciách oči. Nikdy totiž neviete, kedy budete pomoc potrebovať vy a podobné gesto by ste v takom prípade určite ocenili. 

Viac o téme: NehodaTaxikárTaxík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu