Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Otvorený rozhovor s Pavlom Ruskom: Najväčšie spotrebiče sú naše deti

Pavol Rusko teraz väčšinu svojho času venuje najmä dcére Lívii, synovi Paľkovi a manželke Vierke. Zobraziť galériu (2)
Pavol Rusko teraz väčšinu svojho času venuje najmä dcére Lívii, synovi Paľkovi a manželke Vierke.

BRATISLAVA - Je známy ako zakladateľ televízie Markíza, exminister hospodárstva či podnikateľ, no v súčasnosti sa prezentuje najmä ako otec rodiny. Pavol Rusko (44) už viac nechce žiť v hoteloch na služobných cestách. Hoci sa roky hrial na výslní mediálnej pozornosti, teraz chce byť predovšetkým so svojimi najbližšími.

Pavol Rusko sa nedávno opäť zviditeľnil tým, že zabudol odovzdať majetkové priznanie, za čo zinkasoval pokutu 250-tisíc korún. Ako priznáva, taká suma by jeho rodine vystačila na pokojný život počas štyroch mesiacov. „Čím ste starší, tým toho menej potrebujete,“ hovorí podnikateľ.

Najväčšími „spotrebičmi“ u Ruskovcov sú v súčasnosti ich dve deti Lívia (11) a Paľko (3). „Dcéra preto, že sa jej páči všetko nové, a už dávno vie, čo je in a čo out. A syn jednoducho preto, lebo zo všetkého vyrastie ešte skôr, ako to začne nosiť,“ smeje sa hlava rodiny.

A hoci je už Pavol Rusko mimo mediálneho kolotoča, na zopár bývalých kolegov má stále ťažké srdce. „Pri stretnutí s Heribanom, Malchárkom alebo Lintnerom by som asi prešiel na druhú stranu ulice,“ hovorí. Naopak, so svojím objavom Mariannou Ďurianovou (30) vychádza v pohode. Podobne sa vyjadril aj o Zlatici či Patrikovi.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA ŽIVOT

 

Otvorený rozhovor s Pavlom
Zobraziť galériu (2)
Celý rozhovor s exministrom si prečítajte v najnovšom vydaní týždenníka Život.
   

ŽIVOT už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu