Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dovolenka, na ktorú nezabudne: Poliaka "uväznili" na verejných toaletách v centre Bratislavy

Poliak zostal uväznený na verejných toaletách. Dobrá nálada ho však, zdá sa, neopúšťala. Zobraziť galériu (2)
Poliak zostal uväznený na verejných toaletách. Dobrá nálada ho však, zdá sa, neopúšťala. (Zdroj: Facebook/M.S.)

BRATISLAVA - Tak tomu sa povie kuriózny výjazd. Bratislavskí hasiči aj policajti v nedeľu večer zasahovali na verejných toaletách v centre hlavného mesta. Dôvodom bol muž, ktorý zostal uväznený v priestoroch WC. Pracovníci na neho jednoducho zabudli.

Vtipné fotografie okamžite obleteli sociálnu sieť. "Hajzelbaba zamkla záchody o 45 min. skôr ako mala. Poliak na Slovensku," napísala autorka záberov na Facebook. Muža, ktorý nedobrovoľne skončil "za mrežami", však podľa výrazu tváre na snímkach dobrá nálada neopúšťala.

Poliak zostal uväznený na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/M.S.)

Vyslobodili ho až hasiči, autorka fotografií v komentároch upresnila, že na pomoc prišli dve autá. Hovorca bratislavskej mestskej polície Peter Pleva priblížil, že o udalosti dostali informáciu o 19.30. hod. večer. "Nakoľko sa zakladala na pravde a toalety boli skutočne uzatvorené, privolali sme na miesto hasičov a tí tieto zariadenia otvorili a občan sa dostal von," uviedol. Správcu toaliet sa totiž polícii nepodarilo kontaktovať. 

Verejné WC pritom spadá pod správu mestskej časti Staré mesto. „Dúfame, že aj napriek tomuto neplánovanému krátkodobému pobytu „pod zámkom“ bude mať poľský turista na Bratislavu pekné spomienky. Personál toaliet sme upozornili, turistovi aj hasičom sa dodatočne ospravedlňujeme," uviedla staromestská hovorkyňa Nora Gubková. "Sme tiež radi, že nikomu sa nestalo nič vážne, ako aj, že kurióznu situáciu turista zobral s humorom," dodala na záver.

Viac o téme: VäzeniePoliakVerejné toalety
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu