Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Totálny kolaps dopravy v Bratislave: Kuriózny incident električky

Pod dopravný kolaps v hlavnom meste sa tentokrát podpísala porucha spojená s MHD. Zobraziť galériu (5)
Pod dopravný kolaps v hlavnom meste sa tentokrát podpísala porucha spojená s MHD. (Zdroj: Facebook/Revízori Bratislava - V.V.P.; L.L.; T.Č.)

BRATISLAVA - Koľajová doprava má za posledné týždne smolné obdobie. Tentokrát však cestujúcich v hlavnom meste potrápila porucha spojená s električkami. Nepremávali viaceré linky. Verejnosť, ktorá počas týždňa mobility stavila na jazdu električkou, teda musela presadnúť do autobusov. Slúžili ako náhradná doprava.

Na situáciu upozornili cestujúci na sociálnej sieti, málokto však tušil, čo sa vlastne deje. Dopravný podnik neskôr ozrejmil celú situáciu. "Na Nábreží armádneho generála L. Svobodu je obmedzená premávka električiek z dôvodu zlomeného zberača prúdu na električke," uviedli na Facebooku.

Pod dopravný kolaps v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Revízori Bratislava - V.V.P.; L.L.; T.Č.)

"Po nábreží nepremávajú električky liniek 4, 5, 6 a 9. V súčasnosti nie je obsluhovaná električkami ani Karlova Ves, ani Dúbravka," uviedol DPB na webovej stránke. Náhradnú dopravu zabezpečovali autobusy, ktoré premávali v úseku Most SNP, Dúbravka a späť.

Už krátko po 15. hodine ale DPB oznámil, že na nábreží premávku električiek obnovili. "Prestoj bol 100 minút. Na náhradnú dopravu bolo nasadených 10 autobusov. Vzhľadom na predchádzajúci výpadok električky liniek 4, 5, 6 a 9 premávajú nepravidelne," upresnili s tým, že poškodenie zberača spôsobil nezistený kábel na prevesoch trolejového vedenia.

Viac o téme: DopravaPoruchaElektričkyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu