Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrozivý prípad zo Skalice: Po kopačkách rozpútala hotové peklo, TOTO vyčíňanie zastavil až sudca

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SKALICA - Tak takýto prípad sa len tak nevidí. Žena po rozchode so svojím partnerom mu spravila doslova peklo zo života. Okrem toho, že prenasledovala jeho aj jeho súčasné priateľky, spravila niečo omnoho horšie.

Osem mesiacov hrôzy. Aj tak sa dá nazvať správanie ohrdnutej ženy po rozpade vzťahu. Od júna 2017 až do februára tohto roku svojho bývalého partnera prenasledovala a opakovane kontaktovala z neznámych čísiel. Prezváňala ho v ranných aj večerných hodinách, zasielala mu správy, v ktorých ho obviňovala z nevery a párkrát kontaktovala aj jeho dcéru a matku. 

"Taktiež cez rôzne internetové portály objednávala erotické pomôcky, dokonca na zoznamku dala jeho meno s tým, že hľadá ďalšieho muža na sex," píše sa v trestnom rozkaze. Mužovi spravila doslova peklo zo života, keď mu na základe tohto inzerátu volali rôzni muži. Žena zašla tak ďaleko, že na internetovom portáli pod jeho menom predávala expartnerovo auto. 

Zákaz priblíženia sa a kontaktovania

Súd ženu odsúdil na 6 mesiacov za prečin nebezpečného prenasledovania s podmienkou jeden rok. Žena sa k svojmu partnerovi nesmie priblížiť na menej ako 5 metrov a má zákaz ho kontaktovať akoukoľvek formou. 

 

Viac o téme: PomstaRozsudokPrenasledovanieZákaz priblíženia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu